IZVIRNO SPOROČILO: poopsie
zaljubila sva se, ja zaljubila. In skušaš brzdati svoja čustva in nisem žival da so me gnali nagoni ampak proti ljubezni ne moreš.
Opravičujem se za anonimnost. Ne obsojam te, še zdaleč ne. Le svoje izkušnje bi ti anonimno zaupala. Ko sem bila prvič (nesrečno) vezana in sem varala, sem to naredila, ker sem bila v situaciji, ko nisva mogla narazen. Na smrt sem se zaljubila v poročenega in se kmalu tudi odljubila.

Drugi je bil samski, spet sem se zaljubila, nekajkrat sva se sestala pri njem, a vedno je glodalo po meni, da ljubezen ne sme biti taka, da hodim s sončnimi očali, da gledam v tla, da me v njegovem okolišu kdo ne vidi.
Po veliko letih v nesrečni zvezi sem zahtevala razvezo, ker sem nama hotela dati možnost, da brez slabe vesti v miru spoznava vsak svojo sorodno dušo.
Tretji, v katerega sem se na smrt zaljubila

je bil spet s prstanom na roki. Takrat sem že vedela, kako je, če varaš, da vrže to senco na čudovita čustva, ki se ob zaljubljenosti pojavijo. Potrudila sem se in se odljubila, čeprav sem skoraj umrla od žalosti, srce mi je skoraj počilo. A preživela sem in danes se mi človek smili, na veliko osvaja, veliko jih osvoji, a kaj bo, ko mu lulči ne bo več vstal?
Poopsie, proti zaljubljenosti se res nič ne da, nadzorujemo pa odločitve o našem življenju. Mi sami odločamo, če se bomo spustili v varanje, če bomo dale ženske noge narazen, moški pa ...... whatever. Znanstveno dokazano, ne govorim le o mojem primeru.