Jaz mislim, da izgubit nimaš kaj. Saj zdaj NIČ NIMAŠ. V najslabšem primeru te lahko zelo grdo odslovijo. IN kaj potem? Lahko to sprejmeš? Saj to ne pove nič o tebi, ampak prej o njih. In če pač taki so, potem boš ti pomirjena v svoji duši, ker boš vedela, da si ti vse naredila, kar si lahko. Prizadeta si pa itak že zdaj. Seveda obstaja možnost, da te bodo vendarle veseli. Jaz mislim, da se vseeno splača poskusit. Pa jaz bi vseeno tudi mami težila. Tukaj spet nimaš kaj zgubit. Nekateri ljudje popustijo, če si vztrajen - včasih ker te majo polhn kufr, včasih pa tudi zato, ker spregledajo, uvidijo, da je tako bolj pametno, pravično. Seveda še vedno obstaja možnost, da bo mama užaljena. Ampak kaj pa potem, saj si ti tudi užaljena in ravno tako si prizadeta kot si bila tudi v preteklosti. No, seveda lahko da ti tudi čez čas ne bo povedala, ampak spet nisi nič zgubila, če si probavala dlje časa - lahko pa kot pravim vendarle prideš do informacije, kaj pa veš ta hip, kako se še obrne.
Aja, tistega, kar tinaaja piše, jaz ne razumem. Ali so njej kaj slabega naredili? Kako lahko človek ve, da niso ti ljudje čist fajn? Zakaj jih namenoma prizadeti, ker si tako zihr, da so oni krivi, ker niste imeli stikov? V resnici sta skoraj povsod dve strani krivi za to, da pride do špetirov. Jaz nisem iz takega testa. Zamera je daleč najslabša reč, ki jo človek lahko sebi naredi. In če nekdo noče imeti stikov, češ da ljudi itak nikoli ni poznal in da ne čuti nič do njih, jaz ne verjamem. Če ne čutiš nič, ti je vseeno ali jih vidiš ali ne, ne rečeš, da jih nočeš videt in ne rečeš, da se zato nočeš potrudit, da bi jih spoznal. Sploh če veš, da je to njihova želja. No, jaz tega ne štekam, ampak kaj češ, ljudje smo različni. Če bi se mi nekaj takega zgodilo, ko bi iskala svoje polbrate, bi bila razočarana nad njimi in hkrati na nek način pomirjena, ker sem naredila vse, da bi jih spoznala (da si ne bi več delala utvar o njih, kako bi se lahko normalno razumeli) in na glas povedala svoji mami, da je imela prav, da so res "čudni".
Ampak kot pravim...ta hip v bistvu še nič ne veš, kakšni so. Lahko so pa fajn.