writing-img

ma jaz bi mu kar vrat zavila :(

clock-img

05.09.2007, 20:37

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

mislm tale moj brat je od user posted image user posted image

vse mu je težko narest, nikamor ne gre z mano, da bi skupaj urejala za dedka dom in prodajala hišo. In ko kaj naredim se dere v telefon ko nor, da se ga sliši še 2 km okoli.user posted image user posted image   sam za denar mu jeuser posted image user posted image

Ne bom naredila koraka več za nobeno stvar pa naj sam rihta in bo vse po njegovo, sej moj čas in trošenje bencina in denarja za parkirnine....tako in tako nič ne štejeuser posted image

clock-img

05.09.2007, 20:46

clock-img

principessablu

pencil-img

449

ej,da te malo potolažim,tudi moj brat je enak,brez občutka za karkoli,ne pomaga o ničemer,razen če mu to 100 krat rečeš,pa še to moram pol poslušat cel life,tako da se ne splača sekirat,niti prosit,niti nič,da o svojih starših ne govorim...ti se lepo pomiri,natoči si kozarček vina,udihni in reči sama sebi da si najboljša pa dej vse od sebe,kot da njega ni,en dam bo to celo cenil,ko bo dojel,da je sam...naredi to zase in za dedka...user posted image

clock-img

05.09.2007, 21:08

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

IZVIRNO SPOROČILO: principessablu
naredi to zase in za dedka...user posted image

sej delam, sam kaj ko vedno pol takratko potegnem, pa če se še tolk žrtvujem.user posted image user posted image

mah v rit nej gre. Od danes naprej koraka več ne v najinem imenu. Samo v mojem, če pa hočejo kaj od obeh naj pa še njega kličejo.

clock-img

05.09.2007, 22:08

clock-img

karmy

pencil-img

2530

moj najstarejši brat je tud isti... user posted image totaln sebičnež, skopuh in materialist

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

05.09.2007, 23:45

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

moj najstarejši brat je tud isti... user posted image totaln sebičnež, skopuh in materialist

Karmy, a si ti mogoče moja announ sistruser posted image  - zgleda, da imava istega brata user posted image

clock-img

06.09.2007, 09:10

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

jaz mam tudi 2 starejša brata....en je direkten in malce čudaški, drugi je bolj priliznjene sorte in malce zahrbten

in dokler se ne vmešavata v moj lajf so naši odnosi na nivoju

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

06.09.2007, 09:16

clock-img

Anonimen

Očitno nas je kar nekaj takih, ki imamo bedake za brate, žal pa ga tadobri zmer naje**mo.

user posted image

user posted image user posted image

clock-img

06.09.2007, 09:56

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

e točno tako. user posted image user posted image Ta kratko potegne tisi, ki se najbolj žrtvuje.user posted image  sam palica udar nazaj in to še bolj močno.

Sej drgač moj brat ni tolk slab no res ne. če bi ga rabila za kaj pomagat bi 1000% brez obotavljanja prišel.

Ampak vse mora biti po njegovo, je najbolj pameten na tem svetu. In če ni je ogenj v strehi.
Ma pol nej pa dela po svoje pa bo najbolj, jaz pa bom v svojem imenu po svojeuser posted image

clock-img

06.09.2007, 10:04

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Tudi moj starejši brat je tak, da samo gleda, od česa bo imel kakšno korist user posted image , pomagal ti pa ne bi.

clock-img

06.09.2007, 15:02

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

user posted image  malo smetim....samo probavm kaj bo sorry

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

06.09.2007, 15:23

clock-img

Anonimen

Pa ga zadavi, kaj pa češ druga.....

clock-img

06.09.2007, 17:37

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa ga zadavi, kaj pa češ druga.....

user posted image user posted image user posted image  sej sem napisala, da bi ga naraja.

amapk ni vreden tega, da bom šla pol zaradi njega še v zaporuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem