writing-img

majica za dojenje

clock-img

24.04.2012, 13:23

clock-img

GloriaGol

pencil-img

2

Čez praznike se odpravljamo v toplejše kraje pa bi potrebovala poletno majico za dojenje. Nekaj sem že pogledala po trgovinah pa nisem nič našla. Mi lahko svetujete kje naj še pogledam.

clock-img

24.04.2012, 13:42

clock-img

smla

pencil-img

4

Si v HM pogledala, ali pa v Alisi http://www.alisa.si, mislim da jih dela ena v Škofji Loki.

clock-img

24.04.2012, 19:59

clock-img

NIOR

pencil-img

3

Ojla!

Jaz ti priporočam, da se kar v HM na Rudnik odpraviš...oziroma pač v tebi najbližjega ki premore nosečniška oblačila... Imajo namreč majice s kratkimi rokavčki po 15€ oziroma, če imaš srečo lahko kupiš isti model v dveh barvah za 25€... jaz sem kupila slednjo varianto - ena je bela z modrimi črtami, druga pa temno modra in sem full zadovoljna. Material je super, patent tak, da te res ne gledajo vsi kaj počneš in pa cene so normalne, da ne rabiš spet ful denarja metati proč... Upam samo, da bodo še več barv dobili na izbiro za poletne dni...
lep pozdravček

clock-img

24.04.2012, 20:31

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: NIOR

Ojla!

Jaz ti priporočam, da se kar v HM na Rudnik odpraviš...oziroma pač v tebi najbližjega ki premore nosečniška oblačila... Imajo namreč majice s kratkimi rokavčki po 15€ oziroma, če imaš srečo lahko kupiš isti model v dveh barvah za 25€... jaz sem kupila slednjo varianto - ena je bela z modrimi črtami, druga pa temno modra in sem full zadovoljna. Material je super, patent tak, da te res ne gledajo vsi kaj počneš in pa cene so normalne, da ne rabiš spet ful denarja metati proč... Upam samo, da bodo še več barv dobili na izbiro za poletne dni...
lep pozdravček

Kdaj pa si bila v HM? Jaz sem bila kakšna 2 tedna nazaj, pa sem dobila samo eno. user posted image  Bi pa seveda rabila še kakšno. user posted image

clock-img

24.04.2012, 20:46

clock-img

GloriaGol

pencil-img

2

No v HM sigurno ne grem ker izkoriščajo otroke v Idiji kot delovno silo. Hvala za odgovore.

clock-img

24.04.2012, 21:20

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: GloriaGol

No v HM sigurno ne grem ker izkoriščajo otroke v Idiji kot delovno silo. Hvala za odgovore.

Ti pa malokje nakupuješ, glede na to, da se po celem svetu delavce izkorišča... tudi v Slo. Toliko... mimogrede user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem