IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@
petrušk....a te mučijo kakšne nosečniške tegobice?.....jaz moram rečt,da se končno super počutim(no razen to da se hitro utrudim)
ja res sm happy....prov en tak super dan mam....po evo grem že takoj po kosilu pa šibnemo v bohinj....
tenkju za info o chocolatte...bom šla sčekirat....
včeri sm tortico zvečer spekla za bratca k je mel v torek r.d. sam ni tko lepa, ker on ne mara tičino mase, pravi da ma rajš smetano, pa sm mu ugodila, kljub temu da je 100x več dela
hehe...upam, da jim lulčki ne odpadejo...to bo veselje....
zj sm pa še bolj happy, k sm dobla potrditev dopusta za novo leto...jupiiiiiiii...pol pa itak še en dober mesec pa uživancija z mojo pikico...juhejjjjjjj
ej..nosečnost sm res začela uživat...nobenih tegobic....(no mal me plini vseh vrst hecajo...to res kr precej, ampak je na srečo moj zlo razumevajoč glede tega v nosečnosti

, najbolj proti večeru, ko se telo začne umirjat....)
slabosti so šle, energija prišla nazaj...no sj skrajni čas, k morm res stanovanje v red spravt...tko po malo pa po malo...da ne bo pol zadnji mesec vse na kupu....pa evino novo sobico morva še dat zrisat, pa kupit pa pol vse spedenčkat.....bo še kr mal dela preden pride tale dojenček na svet.....
sem pa pridna in gremo vsak večer na dolg sprehod, da vsaj mal premigam svoje ude in ohranim kondicijo ki bo prepotrebna na porodni pojstli