IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina
a se da v enem postu s kšnim trikom, citirat več različnih uporabnikov naenkrat? al je treba vsakič skopirat pa prlimat v originalno okence za odgovarjanje al pa celo tko, da odgovoriš vsakemu v svojem postu?
Sama sem si enkrat dala opravka s tem in sem malo goljufala. Upam da mi bo uspelo razumljivo opisati.
Npr., če bi hotela odgovoriti hkrati tebi in Lulu in bi rada, da bi bilo vse lepo pregledno in da se vidi, katera je kaj izjavila. Najprej bi kliknila na gum 'citiraj' pri Lulu, potem pa še pri Izabelina. Odprla bi se mi dva okenca za odgovor. Odgovarjala bi npr. samo v prvem okencu, torej Lulu, iz drugega okenca pa bi kopirala html kode v prvega.
Zna biti zamudno, zato je mogoče citiranje vsakega posebej v novo sporočilo še najbolj uporabno.
Čisto zaradi igranja in vaje:
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
in komu je namenjena ta tema tudi vem. Jaz tega ne rabim, ker znam dobro citirat
evo, saj niti ni tako zamudno, samo potem ne smeš pozabiti pobrisati 'rezervnega okenca za odgovor'.