writing-img

malinov čaj

clock-img

25.11.2008, 22:50

clock-img

Anonimen

Imam eno vprašanje. Vem da je glede malinovega čaja bilo že napisano veliko, vendar pa nisem nikjer zasledila kako se vam je začel porod tistim, ki ste ga pile? Se je začelo pred rokom, odtekla voda, popadki...? Vse povsod samo preberem, da kao čaj pomaga pospešiti porod, da se hitreje odpiraš.... kako se je pa sam porod začel in kdaj? Hvala za vaše odgovore.

clock-img

26.11.2008, 08:15

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Sploh ni nujno da boš pred,po roku rodila al pa da bo kej lažji.Jest ga nism pila,rodila sm pa pet dni čez rok.
Probi pa boš vidla,mislm pa da ni nekega velikega efekta.

Ela čebela

clock-img

26.11.2008, 08:23

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Nisem pila tega čaja in sem se odpirala s svetlobno hitrostjo, rodila 2 tedna pred rokom

clock-img

26.11.2008, 23:19

clock-img

anikabd

pencil-img

253

Jez sem tudi pila Malinov čaj, pa sem rodila 5 dni po roku, porod pa je trajal pet ur. Meni so najbolj pomagali dolgi sprehodi cca 2-3ure na dan, ko sem prišla v porodišnico sem bila odprta že 4 cm.

clock-img

27.11.2008, 21:31

clock-img

kamilija

pencil-img

467

Sem pila ogromno tega čaja. Sem rodila pet dni čez rok. Dobila popadke ob enih popoldne, voda odtekla ob polnoči in rodila ob štirih zjutraj. Se pa nisem kaj dosti odpirala.
Mi je pa ginekologinja sama svetovala ta čaj in rekla, da se bo obrestoval. Sem pa zadnjih 14 dni pila tudi švedsko grenčico zjutraj in zvečer eno žličko. Na koncu pa tudi kopel iz senenega drobirja.
Če je pa pomagalo pa ne vem. Nič pa ni odveč.

clock-img

27.11.2008, 21:49

clock-img

Nevaeva

pencil-img

120

Sem ga veliko popila, pa sem rodila 8 dni po roku s carskim rezom, ker se v 15 urah nisem odprla niti za centimeter! Poskusiti pa ni greh.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem