writing-img

malinov caj

clock-img

30.03.2005, 20:33

clock-img

žogica nogica

pencil-img

5

zivjo vsem skupaj!

zadnje case sem zasledila kar nekaj clankov in tudi sicer se na splosno kar veliko govori o tem, da naj bi :nosecka: pile caj iz malinovih listov za lazji porod... sploh v tujini je baje to kar praksa...

mene zanima kaksne izkusnje imate ve s tem?
jaz sem osebno kar za take naravne stari ampak me je po drugi strani tud mau strah... koliko pred porodom je potrebno zacet pit caj, da ima kaj efekta oziroma da nima prevec efekta (pa da nebi prezgoaj rodila ;) )... pa kolikokrat na dan..1x,2x?... koliko teh listov je potrebno dat u vodo in kolk casa naj se potem to namaka da bo ucinek najboljsi...

skratka, ce imate kaksne izkusnje s tem, dejte se pliiiiiz mau razpisat o tem... po moje nas je kar nekaj takih, ki bi rade cim lazje rodile:)-

pozdravcke vsem vam in vasim :duda:

clock-img

30.03.2005, 20:36

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ojla!

Jaz sem pila čaj materine dušice, ker naj bi se hitreje odpiral. pila sem ga pa zadnje dni. Čaj malinovih listov pa mislim da naj bi začel pit že kar kakšen mesec pred porodom.

clock-img

31.03.2005, 07:00

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Jaz sem tudi že brala o tem čaju, samo ga nikjer ne najdem. Kje se ga da kupiti? Baje da ga moreš začet mesec dni pred porodom pit.

LP:rozica:

clock-img

31.03.2005, 07:11

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Lunca1 pa je res pomagalo, to sprašujem zato, ker tudi jaz zelo zaupam v te zelišča in jih imam doma polno, čeprav jih kar vse po vrsti med :nosecka: ne smem.
Za materino dušico pa vem da je blaga in jo lahko piješ tudi ko si srečka nosečka, ampak ali res pomaga pa ??????

clock-img

31.03.2005, 08:30

clock-img

Rozalija

pencil-img

285

Jaz sem ga kupila v lekarni. Bili so zdrobljeni malinovi listi in mislim, da sem dala žličko ali dve (piše na škatli) na skodelico vode. Sem pa spila le eno šalčko na dan, me je lekarnarka opozorila da naj ne pretiravam, da ne bo kaj narobe. Naj bi ti pa mehčalo porodne poti. Ne vem če kaj pomaga, ampak pred porodom, ko me je pregledala sestra je rekla da imam mehek maternični vrat..... a to zarad malinovih listov al ne pa ne vem. Aja pa kot jaz vem naj bi ga pil zadnje tri mesece.

To je to.....

clock-img

31.03.2005, 15:47

clock-img

rosa

pencil-img

25

Sem se spomnila enega odgovora s sosednjega forum, glede čaja iz malinovih listov.
Sem ga poiskala:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=1&i=74&t=58
Upam, da kaj pomaga vsem (jaz sem si premislila glede pitja).?
Lep pozdrav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem