Moj se umakne, ko se mu zaleti... prej mu ne potegne, mogoče je še premali.
Ja, verjetno. Se mi zdi, da se jim parkrat zaleti, potem pa ugotovijo, da je treba potegnit, da se usuje, se umaknit, da mimo steče in potem v miru jest dalje:D. Pri taprvi sem si morala pa najprej mal ven sčrpat, da je sploh lahko zagrabila... No, zdaj se je vse že uravnalo, ma mali že pol leta - glih danes:).
Kar se pa čudnega gledanja tiče, je pa tako fajn met 3. otroka, ko se ti tako sladko j*, kako te kdo gleda:D. Sem bila čudna, ker sem Ronjo skoz nosila v slingu - zdaj jih majo že vse. Sem bila čudna, ker sem ful dojila, zdaj je to baje moderno. Sem čudna, ker jih mam brez plenic - mogoče bo to tudi nekaj normalnega čez par let:D. Do takrat bom pač čudna.
Nisem pametna: vsak dela po svoje, otroci in starši smo različni: včeraj sem srečala kolegico s svojima malima v zooju. Njen mali je lepo sedel v vozičku in se ves čas smejal. Moj se takoj pritoži, če ga odložim v voziček, ker je njemu seveda bolj fajn, če ga nosim okoli:D. Kdo ma zdaj prav? NJenemu otroku čisto nič ne manjka, vidno je zadovoljen in vesel. Pa ni dojila in ga ni nikoli nosila okoli in pravi, da je zelo pazila, da ga tudi obiski niso jemali v roke, ker ga ni hotela razvadit, zato zdaj tako lepo sedi in se smeji in je ves zadovoljen, tudi če ga ne vlačiš po rokah. Ko sva se pogovarjali, je Svit zacmihal, sem ga čisto avtomatično vzela v roke in sva se samo obe hkrati zasmejali: "J* ga, zdaj je itak že prepozno..." Moji so vsi trije totalni razvajenčki, kar se tega tiče:D. pa so tudi happy (ampak samo če so v rokah in tudi kasneje zahtevajo svojo dozo mame;). Dojijo se kadar jim paše, podnevi in ponoči, kadar se oglasijo. Ampak meni ni problem vstajat ponoči in tudi dolgo ne grem spat. Če bi nujno rabila veliko spanja, bi se tak ritem zelo težko šla... Zato pravim, da vsak najde nekaj, kar mu je ok in ni ene in edine poti - ne pri dojenju, dodajanju, nedojenju, zalivanju... ne drugje.