writing-img

maslo

clock-img

29.12.2009, 19:57

clock-img

soncica01

pencil-img

278

zanima me, katero maslo uporabljate za kuhanje. Naša je stara skoraj 11 mesecev pa ji na maslu še nisem nič prepražila pa me zanima katero maslo ve uporabljate?

Hvala za odgovore.

clock-img

29.12.2009, 19:59

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Čisto navadno maslo, npr. od Ljubljanskih mlekarn.

clock-img

29.12.2009, 20:00

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Katerokoli... Ne gledam na znamke, kar pač kupim, uporabim.

clock-img

29.12.2009, 20:02

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Vseeno katero maslo, je pa res, da jaz ga uporabljam samo za pire krompir ali pa mu ga namažem na kruh in povrhu še marmelado. Ne vem, meni praženje na maslu ni preveč všeč, tudi za nas tako ne kuham ampak uporabljam različne plje, najpogosteje kar olivnega.

clock-img

29.12.2009, 20:03

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Vseeno katero maslo, je pa res, da jaz ga uporabljam samo za pire krompir ali pa mu ga namažem na kruh in povrhu še marmelado. Ne vem, meni praženje na maslu ni preveč všeč, tudi za nas tako ne kuham ampak uporabljam različne plje, najpogosteje kar olivnega.

ups, olje user posted image

clock-img

29.12.2009, 21:49

clock-img

meduzica

pencil-img

359

nasploh se mi zdi da odsvetujejo pečenje do 1 leta ?? al sem jaz kaj narobe zapomnila ??

pomoje ji raje v toplo hrano vmešaj košček masla da se raztopi, kot da prav pečeš gor

se strinjam z katy tudi meni ne diši pečenje na maslu ... raje kakovostna olja ... taka ki ok zdržijo visoke temperature

clock-img

29.12.2009, 21:53

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Katerokoli maslo, ampak tud jaz ne pečem ali cvrem na njem. Samo vmešam ga v hrano.

clock-img

30.12.2009, 09:07

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Do 1 leta ni poskusil masla, ne vidim smisla v tem. Uporabljamo samo kakovostna olja (kuhanje in v kašice). Kruh ni maral namazanega, zato tudi na kruh nismo mazali. Prej sem zaradi okusa dala v kašico olje in malo AM, zdaj po 1 letu pa občasno malo zališčnega masla, večinoma pa itak olje. PIre tudi ne mara, ima raje kose krompirja, zato jih raje malo nakapam z olivnim oljem. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem