cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

materinska šola

clock-img

31.07.2005, 10:31

clock-img

mayflower

pencil-img

789

Živjo pupe! Kako kej prenašate vročino? Pr nas na Goriškem je kotel! Sam ležim na kavču...
Jst sem zdej v 18. tednu pa me je začelo zanimat kdaj je pravi čas za vpis v materinsko šolo. Menda je pr nas v Gorici kar težko dobit mesto, pa zdej poleti je tako al tako ni.
Kdaj ste šle ve v šolo?

Hvala

Lepo se mejte:metulj::metulj::metulj:

clock-img

31.07.2005, 10:34

clock-img

tina104

pencil-img

1639

28. teden, sem pa v MB. Pri nas so nam priporočili tak čas, ne prej. So pa bile na šoli tudi nosečke, ki so bile v zadnjem mesecu nosečnosti (meni se to zdi pozno, ker nikoli ne veš, če te kaj prehiti). Če greš prej, ti je tudi lažje tam sedet kot čisto proti koncu.

clock-img

31.07.2005, 11:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.07.2005, 12:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.07.2005, 18:55

clock-img

Vanček*

pencil-img

219

Zdravo Bagi,

jaz sem tudi:nosecka: iz MB in bom tudi v kratkem šla. Samo da jaz se ta teden delam:kuza:, potem pa grem za 14 dni na dopust:morje:.Tako, da takoj ko se vrnem iz dopusta bom šla. Takrat bom ravno malo čez 30 teden:angel:. Kdaj imaš pa ti rok:metulj:? Ta teden še grem na ICT test v bolnico:ups:, da vidijo, ker preden grem na dopust moram dobit še injekcijo za Rh negativ:racka:.....
Potem pa grem za 14 uživat v Bovec:sloncek:..juhu..komaj čakam Sočo in ostale lepote:rozica:....

Ok..bodi pridna9nebesa, kljub vročini:) in božaj bušija:duda:...adijo.

clock-img

31.07.2005, 19:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.07.2005, 19:53

clock-img

Neli1

pencil-img

64

Vročino komaj prenašam. Zvečer je prav noro! Komaj čakam, da se bo pojavil obljubljen dež.
Materinsko šolo mi je ginekologinja priporočila po 30. tednu. V Celju naj bi bila ta šola tri dni zapored po 4 ure in to samo v dopoldanskem času.
Seveda pa lahko greš v šolo prej, priporočljivo je, da je s tabo partner (seveda, če ga želiš ob sebi pri porodu), da ti pomaga dihat,...:muca:

clock-img

31.07.2005, 21:20

clock-img

k1

pencil-img

1649

priporočam pravi čas, ne predolgo odlašat - lahko te prehiti, tako kot je nas...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem