cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

materinska šola + partner

clock-img

13.02.2005, 11:02

clock-img

Barbara L

pencil-img

115

Pozdravljene vse:sloncek:;

Nekaj me zanima. A je partner šel zraven že takoj na prvo, uvodno, uro materinske šole?

Pri kolikih mesecih nosečnosti ste šle v šolo?

Barbara L:metulj:

clock-img

13.02.2005, 11:11

clock-img

bivka

pencil-img

265

Midva z možekom sva pridno hodila na vsa predavanja skupaj 2,5 meseca pred rokom poroda!
Uživajta! Lp, B

clock-img

13.02.2005, 11:15

clock-img

Anonimen

Ja, moj je šel. Sem ga pa skoraj za ušesa tja vlekla.

clock-img

13.02.2005, 12:28

clock-img

maja1977

pencil-img

51

Zdravo!

Jaz imam rok 18.03., pa grem v materinsko ta torek 15.02. Imamo 3x po 4 ure, partner pa mora biti zraven (če hoče biti pri porodu) baje ravno prvič - ko razlagajo o porodu, pokažejo na videu. No tako je vsaj v Celju, verjetno je pa od kraja tudi odvisno.

LP:rozica:
Maja 9nebesa:modri:

clock-img

13.02.2005, 14:10

clock-img

Anonimen

Moj je šel- mal s težavo ampak je šel. Nič mu nisem povedala, da ne potrebuje potrdila da je lahko pri porodu zraven.:)
v materinsko sem šla v 7 mesecu.

lp

clock-img

13.02.2005, 17:16

clock-img

sabini

pencil-img

466

ninny oj mene pa zanima a tudi če možek ne hodi na materinsko šolo gre ravno tako lahko zraven k porodu

clock-img

13.02.2005, 17:28

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Saj obstaja neka skrajšana verzija tečaja, vsaj v Ljubljani je l. 2000. Potem pa to velja "doživljensko".
Zdi se mi, da jim je bolj važno, da plačaš nekakšno vstopnino za prisotnost pri porodu.

clock-img

13.02.2005, 17:50

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Zivjo,

midva ravno zdaj hodiva v solo za starse v Lj porodnisnico. Na prvi ura sva bila oba, potem je sel on z mano se ne nego dojencka in sel bo na obe predavanji o porodnih obdobjih, ki sta tudi obvezni zanj, ce hoce biti zraven pri porodu. Drugace pa gredo lahko ocetje tudi na "skrajsan" tecaj namenjen samo njim. Mislim, da je v lj porodnisnici vsak drugi in cetrti ponedeljek v mesecu.

clock-img

13.02.2005, 21:13

clock-img

miki

pencil-img

3

Pozdravljene!
Moj je šel zmano že prvič.Hodila pa sva v Postojno.Mislim da je bilo dvakrat na teden po dve uri,trajalo pa je kake tri tedne.Bil je zraven tudi pri porodu.

clock-img

15.02.2005, 18:23

clock-img

Anonimen

Sabini!

Nekje ne zahtevajo potrdila o obisku materinske šole- na Jesenicah ni potrebno.
Pozanimaj se.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem