cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

materinska knjižica

clock-img

02.12.2008, 20:20

clock-img

daisyb

pencil-img

419

danes sem bila pri ginekologinji na pregledu. dala sem kri in vodo...stehtala me je in zmerila krvni tlak...in mi dala materinsko knjižico. drugega me ni nič spraševala...

kaj je vas G vprašal po raznih boleznih, če kadite ipd.

za izvide je rekla naj pridem po NS in bo takrat vpisala.

kaj ve ste same izpolnile določene stvari v knjižici al jih mora G?

jaz ne vem..po vsej vznemirjenosti pa sem jo pozabila tudi vprašat.

lp,

daisy

clock-img

02.12.2008, 20:26

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Za Ns ti tm izpolnijo,pač mere,men je sam moja G napisala kolk je bla nosna kost,pa pač podatke al kadim,kje sm zaposlena oz kakšno delo opravljam,kolk porodov sm že mela(čeprou je biu to moj prvi poroduser posted image ),Pač nasplošno podatke.
Sama si nč ne zapisuj notr to ti bo ona ob vsakem pregledu,tok da nč se bat da bo MK praznauser posted image

< Sporočilo je popravil maja24 -- 2.12.2008 20:27:11 >

Ela čebela

clock-img

02.12.2008, 20:51

clock-img

evi28

pencil-img

253

Bo že še izpolnila, mogoče na naslednjem pregledu.

clock-img

02.12.2008, 21:16

clock-img

sassy0

pencil-img

217

Meni je vse ona izpolnila, mogoče bo res izpolnila na kasnejših pregledih, drugače jo pa naslednjič vprašaj kaj in kako.

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

clock-img

02.12.2008, 21:17

clock-img

cupacups

pencil-img

255

evi28
Bo že še izpolnila, mogoče na naslednjem pregledu.

je tako.

clock-img

02.12.2008, 21:25

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Moja je skoraj prazna.

clock-img

02.12.2008, 21:35

clock-img

cupacups

pencil-img

255

hehe
do poroda bo se polna

clock-img

02.12.2008, 21:45

clock-img

katra55

pencil-img

1970

IZVIRNO SPOROČILO: cupacups

hehe
do poroda bo se polna

Sem že rodila.

clock-img

03.12.2008, 07:35

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Moja materinska knjižica je skoraj prazna....od prve nosečnosti (razen pregledi in izvidi).

Ta druga tudi. Kar vpisujejo trenutno so redni pregledi in izvide od krvi. To je pa tudi vse.

Nič ni izpolnjeno od prejšnje nosečnosti...nič nič prazna, popolnoma prazna.

Verjamem, da bo tako ostalo do poroda....vsaj iz izkušenj, ki sem jih imela v prvi nosečnosti.

Glede tega se sprašujem, zakaj sploh imam materinsko knjižicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če ima materinska knjižicata namen, da se jo izpolnjuje naj se jo, ne pa da ostane prazna.user posted image

clock-img

03.12.2008, 08:08

clock-img

maja24

pencil-img

2514

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Moja materinska knjižica je skoraj prazna....od prve nosečnosti (razen pregledi in izvidi).

Ta druga tudi. Kar vpisujejo trenutno so redni pregledi in izvide od krvi. To je pa tudi vse.

Verjamem, da bo tako ostalo do poroda....vsaj iz izkušenj, ki sem jih imela v prvi nosečnosti.

Glede tega se sprašujem, zakaj sploh imam materinsko knjižicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če ima materinska knjižicata namen, da se jo izpolnjuje naj se jo, ne pa da ostane prazna.user posted image

Men je vse glih a je prazna al je povna,važn da je z otrokom vse OK.

Ela čebela

clock-img

03.12.2008, 08:24

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

se strinjam

clock-img

03.12.2008, 08:26

clock-img

kamilija

pencil-img

467

Jaz sem sama izpolnila samo ime pa priimek...tisto kar je na prvi strani, pa me je pol babica v porodni okregala, da kaj pišem notr, da to pišejo notr  ginekolog pa babica pa tko naprej.
Tko da rajš nč pisat.

clock-img

03.12.2008, 08:40

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Maja24, tudi jst se strinjam s tvojo trditvijo, vendar materinska knjižica nima nobenga pomena, da sploh obstaja.

Poleg tega naj povem, da ima moj prvi user posted image nekaj zdravstvenih težav in je otrok s PP.
Mislim, da če ima materinska knjižica tak namen, da se vse vanjo vnese naj se striktno tega drži....ali pa naj jo ukinejo.

clock-img

03.12.2008, 09:12

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

IZVIRNO SPOROČILO: kamilija

Jaz sem sama izpolnila samo ime pa priimek...tisto kar je na prvi strani, pa me je pol babica v porodni okregala, da kaj pišem notr, da to pišejo notr  ginekolog pa babica pa tko naprej.
Tko da rajš nč pisat.

zakaj ne pisat.mislm sj je tvoja.pa še na prvi strani piše da lahko sami pišemo:)

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

03.12.2008, 10:11

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: daisyb

danes sem bila pri ginekologinji na pregledu. dala sem kri in vodo...stehtala me je in zmerila krvni tlak...in mi dala materinsko knjižico. drugega me ni nič spraševala...

kaj je vas G vprašal po raznih boleznih, če kadite ipd.

za izvide je rekla naj pridem po NS in bo takrat vpisala.

kaj ve ste same izpolnile določene stvari v knjižici al jih mora G?

jaz ne vem..po vsej vznemirjenosti pa sem jo pozabila tudi vprašat.

lp,

daisy

Izpolni ti vse G sam in sestra po možnosti.

clock-img

03.12.2008, 14:05

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Maja24, tudi jst se strinjam s tvojo trditvijo, vendar materinska knjižica nima nobenga pomena, da sploh obstaja.

Poleg tega naj povem, da ima moj prvi user posted image nekaj zdravstvenih težav in je otrok s PP.
Mislim, da če ima materinska knjižica tak namen, da se vse vanjo vnese naj se striktno tega drži....ali pa naj jo ukinejo.

Ja zakaj ji pa potlej ne rečeš,pr men je dvakrat pozabla not upisat pa mi je pol na naslednem pregledu vpisala.

Ela čebela

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem