writing-img

maternicni vrat

clock-img

09.06.2005, 09:57

clock-img

lucika

pencil-img

2357

emmm, saj vem da je cudno.... parkrat sem ze prebrala, da se lahko kaj "zatipa" z tipanjem maternicnega vratu. normalno, da sem takoj probala. in rezultat, vsak mesec pikica krvi ze dan pred m. no, pa to ni bistveno, vem, da ste takrat govorile, da se mv pred m zmehca. jaz zdaj ze to par mesecev sprobujem, in je vedno bil srednje mehek. ampak danes, ko naj bi pa m prisla, pa trd ko kamen.
a je kaj na tem? no, ce nobena ne ve, vam bom mogoce sama porocala. samo malo se pocakam, da vidim kaj bo z mano.

me je pa glih vceraj moj hvalil, da mam fuuuul velke joske. ok, njemu se to dopade, meni pa se bolj, ker bi bil tud fajn znak. ce se ga kdaj prej sama vprasala, je vedno )(=(?/$&%)=%%" nekaj zmutil.

ojej, kaj bo z nami!

clock-img

09.06.2005, 10:00

clock-img

pupika

pencil-img

2132

lucika naredi test, jaz držim :miska::miska::miska::miska::miska: da vama je uspelo. Kajti povečane joskice, to je kar dober znak.

Pa poročaj, kaj je test pokazal.

clock-img

09.06.2005, 10:08

clock-img

lucika

pencil-img

2357

nimam nobenega doma. za v lekarno pa ne vem ce ne bom se malo pocakala...vsaj kaksno uro:)

hvala za :miska::miska::miska:

clock-img

09.06.2005, 10:13

clock-img

pupika

pencil-img

2132

lucika daj čez kaki dve uri javi, jaz sem samo še danes v službi, doma pa nimam interneta.

:miska::miska::miska::miska::miska:
:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

Upam, da nas oš razveselila.

clock-img

09.06.2005, 10:32

clock-img

girly

pencil-img

951

:miska::miska::miska::miska: da bosta :roza:

clock-img

09.06.2005, 11:26

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Oj lucika,

kokr jaz vem, se maternični vrat zmehča in se luknjice malo odpre ob ovulaciji, potem pa gre nazaj trše stanje.
Kakšn pa je če je :modri: pa ne vem, kokrkol, upam, da so te tvoje joškice res kakšen dober znak. Držim pesti:miska::miska::miska:

Mijavček:muca:

clock-img

09.06.2005, 11:35

clock-img

lucika

pencil-img

2357

sem sla po test, zdaj pa lulat ne morem...ojejoj, bom se malo pocakala...

a veste da je romed zdaj skor jurja. mislim, pred celo lekarno mi je razlagala, pa vse teste ven potegnala in za vsakega ceno povedala... jaz pa menda cist zelena zraven...

no, bom porocala, ceprav me je ze nekaj zvijat zacelo...

clock-img

09.06.2005, 11:40

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Kaj imaš kasetni romed test.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Saj tudi če zvija je to lahko znak za :duda:

lucika mi te čakamo

clock-img

09.06.2005, 11:43

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

No, daj pojdi na WC, pa vodo odpri da teče, to pomaga da te prime lulat!! Hitr, k bi vse rade ble s teboj :):bravo::)-

clock-img

09.06.2005, 11:44

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Lucika a že lulaš? Mi smo že firbčne....

Držimo pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

:angel::angel::angel::angel::angel::angel:

clock-img

09.06.2005, 11:51

clock-img

lucika

pencil-img

2357

baby check pravi nenenenenenene. zelo razočarana....

clock-img

09.06.2005, 11:54

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Pa si pustila kake 5 minut in potem šele pogledala.

Sej če ni ta mesec :roza::modri:, bo pa naslednji, boš videla, glavo daj pokonci in si reči, sedaj pa moram same vitaminčke jest, da se bo lahko moja pikica usidrala pod mojim srčkom.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:Zate

clock-img

09.06.2005, 11:55

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Škoda :(:(:(:(:(

Kot pravi pupika...če ni ta mesec bo pa naslednji!
:rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

09.06.2005, 11:57

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

lucika,

kdaj bi pa mogla M dobit? mogoče je pa še prezgodej, da bi test pokazal. A niso ene:nosecka: govorile, da jim je šele po 10 dneh od zaostale M pokazalo, prej pa ne?

Sej če ni zdej, bo pa drugič, ne bit žalostna.:rozica:

Mijavček:muca:

clock-img

09.06.2005, 11:57

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Jaz sem se pa že mal veselila da bom me prvimi, ki bodo vedeli:(:(:(:(!
No, sedaj pa hitr domov pa :sloncek::sloncek::sloncek:

Lp,

dolenjka

clock-img

09.06.2005, 12:05

clock-img

lucika

pencil-img

2357

saj bo, saj vem. sam kaj ko je vsak mesec isto. pa se trudim, da se izklopim, ampak gre do kakega tedna pred m. ampak ta zadnji teden je bil ful cuden; slabo parkrat, in to ne mal, ampak tak, da sem misla, da me bo vrglo, pa joske, pa...

datum za :hudicek:je danes. tisti zadnji dan, ko ponavadi pride. ok, saj vem:"ne hvali dneva pred nocjo", samo navadno se mi ze dan prej pokaze kaka pikica...

no, menda sem cakala pet minut. saj ko se zmoci al je al ne. no, pol sem ga pa cist razmontirala, tak da se zaj res nic ne vidi. ok, ce ze ni pokazal, naj vsaj vidim, kak not zgleda:)

hvala za pesti, vam vrnem...

lp

clock-img

09.06.2005, 12:07

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Ti lucika si pa slika!! A kar razmonitirala si ga? Ja, sej ne morem verjet! No, vsak na svoj način izkazuje razočaranje! Zdaj vsaj veš kaj stane jurja!

clock-img

09.06.2005, 12:53

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Ej, trdi materični vrat naj bi bil znak za :nosecka: ... Je pa res, da testi pri enih takoj pokažejo, pri drugih pa dolgo ne...Če ne dobiš M, potem ponovi čez dva dni..

clock-img

09.06.2005, 17:49

clock-img

Skye

pencil-img

3190

stanje materničnega vratu ni dober pokazatelj nosečnosti.

Jaz npr. imam vedno zelo trd in nizko ležeči MV še na dan ko dobim M, spet kdo drug ima mehkega in visoko ležečega.

Punce ni drugega znaka, kot samo izostanek M....in seveda potrjena nosečnost s strani G.......niti nosečniški testi niso 100%

clock-img

09.06.2005, 19:10

clock-img

lucika

pencil-img

2357

in....zdajle me je skor kap. ker sem se zmotla. ker je jutri moj 30 dan in ne danes?(=/(=(?)?)(=)?)=/(%%"#!, kak mi je to uspelo:?
bu, pojma nimam. torej je bil test en dan prehitro. vsaj.
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem