writing-img

mazolčki po ritki in luliki

clock-img

11.07.2005, 09:40

clock-img

miha_b

pencil-img

104

Zdravo

moja mala stara dva tedna je dobila ogromno mazolčkov oz izpuščajčkov po ritki in luliki
vedno je pri previjanju umijem in obrišem, namažem z kremo in to od vsega začetka. mazolčki so se pa pojavili pred kratkim pri čemer nisem nič spremenila pri previjanju

nekaj mazolčkov ima tudi po glavici vendar počasi izginjajo in mislim da so bili od hrane ali vročine

ima mogoče še kakšna take probleme

danes bomo še babco vprašali in pediatra

hvala

clock-img

11.07.2005, 09:51

clock-img

asso

pencil-img

3700

Lahko, da je samo vneta ritka, kar rešiš s praško pasto, lahko pa da je plenični sor - če so mozoljški bolj vodeni. Tega pa rešis s Canesten kremo.

Lp asso

clock-img

11.07.2005, 11:56

clock-img

samuelion

pencil-img

32

poletje je
naj bo malo brez plenic ;)

clock-img

11.07.2005, 14:09

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

ponavadi najbolj pomaga bepanthen, praška pasta,..., čim pogostejše previjanje, če je hudo, umivaj z oljem in ne z vodo, če se v enem dnevu ne popravi pa canesten

clock-img

12.07.2005, 08:41

clock-img

Talči

pencil-img

446

To sem že slišala (ne morem povedat iz izkušenj, ker jih še nimam), ampak mi je sodelavka pripovedovala.
Krive so lahko tudi plenice.
Ona je imela najprej Pampers, potem pa je začela uporabljati Fixies, pa je bilo ob normalnem negovanju kar hitro vse v redu.
Poskusi zamenjat plenice.
LP
Talči

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem