writing-img

melancani/prosena kaša

clock-img

16.01.2007, 09:51

clock-img

monika30

pencil-img

563

Imam 2 vprašanje?

Pripravljate melancane kot samostojno zelenjavo npr. zraven krompirja, ali v kombinaciji še s katero, da je bolj nevtralen okus?
Imate mogoče kakšen recept za melancane?

Kupila sem tudi proseno kašo od ALnature, pa me zanima, ali jo kot dodatek zelenjavo za kosilo pripravite samo z vodo, ali tudi z malo prilagojenega mleka za boljši okus?

Hvala. Lp

clock-img

21.01.2007, 17:23

clock-img

zvezdka

pencil-img

17

Glede melancan ti ne vem kaj pametnega svetovati, ker jih še nismo uvedli, medtem ko je prosena kaša pri nas velika uspešnica. Uporabljam jo predvsem kot dodatek k zelenjavno-mesnim enolončnicam. Ne vem, če imaš na vrečki napisana navodila za pripravo... Jaz to kašo dam na cedilce za čaj in jo splaknem z vodo, potem pa še prelijem z vrelo vodo. Sicer ima ta kaša neprijeten priokus (tudi za naju jo pripravljam na enak način). To sem prebrana na neki vrečki, morda to piše na vseh??? Najljubša kombinacija naše tamale je cvetača s piščancem in proseno kašo. Kot sem rekla, vse skupaj skuham kot enolončnico, potem pa razmiksam s paličnim mešalnikom.

za večerjo sem ji tudi že pripravila kašo, skuhano na vodi in razmiksano s prilagojenim mlekom, pa ji je bila tudi všeč.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem