writing-img

melona?

clock-img

01.10.2006, 22:48

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Še eno vprašanje imam - ali lahko na začetku uvajanja dodaš melono, ki jo naša bebica tako obožuje (poskusila jo je samo cuzat v koščku in je čist pobesnela, ko smo ji odmaknili koščekuser posted image )... jemo zaenkrat samo banano, jabolka in korenček... nikjer pa nisem nič zasledila o meloni in lubenici ali jo taki dojenčki smejo ali ne...???

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

01.10.2006, 22:55

clock-img

Twetty

pencil-img

118

Čebelica Maja tak ti bom rekla:moj otrok je star 20 mes pa čist zdrav,pa nikol,nikol nisem preveč komplicirala.V eni knjigi piše tak,v drugi drugač,...Sm pa brala,da glede uvajanja hrane ni pravila oz.,da se loči čist po državah in običajih.Če pa gledaš hrano in katera živila so alergik,pa lahk otroku daš sam dve stvari za jest,vsepovsod se kej najde.Js se res ne obremenjujem pa je vse ok.Kak pa smo mi gor zrasli?

clock-img

01.10.2006, 22:57

clock-img

eya

pencil-img

4615

Melono lahko brez problemov daš v starosti 5-6 mesecev...mi jo bomo tudi, hvala, da si me spomnila...

clock-img

01.10.2006, 22:58

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

TUdi mi smo našima dajali melono in ni bilo nobenih problemov.

clock-img

02.10.2006, 10:15

clock-img

ribi06

pencil-img

24

mi smo pa začeeli jabolko in prešli na melono. Zadnji teden pa je na jedilniku melona, saj jo ima zelo rad in tudi lepo kaka. Uvajam pa hrano šele dva tedna, user posted image je star 6,5 mesecev.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem