cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

melona

clock-img

28.02.2008, 20:06

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

Kdaj lahko dam za jest user posted image  melono in kakšen vpliv ima na blato (trdi, mehča ali normalizira)?

clock-img

28.02.2008, 20:26

clock-img

biga

pencil-img

838

Jaz sem jo našemu user posted image  dala, ko je že poskusil vse drugo aktualno sadje (jabolko, hruške, banane, slive, marelice), a mu ni bila preveč všeč. Mogoče zato, ker je bila preveč tekoča kašica, saj sem jo zmiksala v multipraktiku. A drugače nisem vedela, kako čem mu jo dat, ker je pretrda za grist. Pa še 7 mesecev je bil star in brez zob. Je pa po meloni fino kakal.

clock-img

28.02.2008, 20:46

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Jaz sem dala melono  takoj na začetku. Sem odrezala kose in jih držala, da sta jih cuzala. Drugače pa četudi nima zob melona samo pretlačiš z vilico in jo lahko ponudiš dojenčku. Ni treba miksat. Melona je precej vodena in je zelo primerna za dojenčke, ki premalo pijejo oz. predvsem take, ki se dojijo in pri uvajanju GH nočejo piti čaja oz. druge tekočine.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

28.02.2008, 20:52

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

U, to je pa fino, naša noče pit...samo še če ji bo okus pasal, pa smo na konju user posted image

clock-img

28.02.2008, 23:04

clock-img

petra a

pencil-img

2070

moja ima rada,da ji v sadje,če je zlo tekoč umešam hipp-ov zdrob (gres),ki ga ni treba kuhati

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem