writing-img

menstruacija med nosečnostjo

clock-img

11.07.2010, 23:29

clock-img

wessna

pencil-img

504

mene pa zanima, če se je katera že srečala z menstruacijo med nosečnostjo? poznam kar nekaj primerov, da menstruacija ni zasostala med nosečnostjo, pa me zanima še, ker se trudiva spočeti malčka, če naredim test ne glede na menstruacjio ali neuser posted image

clock-img

12.07.2010, 09:02

clock-img

3x mami

pencil-img

1046

poznam neucakanost, ampak nasvet: poskusi odmisliti in test opravi en teden po izostanku (!) menstruacije.

clock-img

12.07.2010, 10:20

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

menstruacije med nosečnostjo ne moreš imet. sploh. ker menstruacija in nosečnost se izključujeta, saj je menstruacija 'čiščenje' maternice po ciklu, v katerem ni prišlo do oploditve; med nosečnostjo imaš lahko samo krvavitve. naredi test, ampak če je M prišla točno in je normalna, potem je možnost zanositve praktično nična.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

13.07.2010, 11:45

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Jst sem mislila, da imam M, popolnoma sem bila prepričana. Niso bile redne, krvavitev je bila močna. Vseeno sem kak teden po tistem naredila test. Bilo je pač poletje in žurke - nisem hotela preveč popit, če slučajno... Sploh ne vem, zakaj sem test delala. Ampak bilo je prvič, da nisva pazila, samo 1x in bila sem malo panična, kaj pa če... In sta bili 2 črtici! Sem bila kar v šoku, čeprav je bil user posted image planiran. Je bilo pa to samo prvič (vgnezditvena krvavitev?), potem ne več.

clock-img

13.07.2010, 13:20

clock-img

uršula83

pencil-img

635

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

menstruacije med nosečnostjo ne moreš imet. sploh. ker menstruacija in nosečnost se izključujeta, saj je menstruacija 'čiščenje' maternice po ciklu, v katerem ni prišlo do oploditve; med nosečnostjo imaš lahko samo krvavitve. naredi test, ampak če je M prišla točno in je normalna, potem je možnost zanositve praktično nična.

Točno tako!

čakamo že drugi zakladek

clock-img

13.07.2010, 13:56

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Točno tako, menstruacije med nosečnostjo ni, so lahko samo krvavitve, ki pa seveda niso zaželene.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem