writing-img

meso

clock-img

17.03.2008, 11:47

clock-img

_annela_

pencil-img

150

kdaj mu pa lahko ponudim puranje shuhano meso?

clock-img

17.03.2008, 11:57

clock-img

jaša2

pencil-img

658

joj, se ne spomnim več točno, ampak misluim, da sma midve pri 6-7m že jedli puranje tud poleg piščanca.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

17.03.2008, 12:00

clock-img

Anonimen

ja mi smo tut po 6 mesecu purana in piščanca pol pri 7 m pa še teletino

clock-img

17.03.2008, 12:09

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

od 6,5 m naprej smo naši dali, najprej zmiksano v mineštrci, potem pa v malih koščkih kar na mizi, da je sama jemala, nekaj sem pa tudi v mineštrco dala........ lahko daš tudi piščančka, janjčka, teletino, konjsko meso.....

clock-img

17.03.2008, 15:18

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mi smo probal pri 6,5m in je skor brehnila. tako da je zdej na "mesni pavzi" user posted image . po moje daš, ko hoče jest user posted image bomo pa zdej probal mal bele ribe in videli a je isto bljek user posted image

clock-img

17.03.2008, 19:14

clock-img

Rozmarinka

pencil-img

466

Na listu, ki mi ga je glede GH dala patronažka piše takole:ob koncu 7meseca dodamo v jedilnik del rumenjaka in meso (zajec, puran, teletina, govedina, konjsko meso). Ne solimo, ne uporabljamo ostrih začimb...

clock-img

18.03.2008, 12:41

clock-img

piko12

pencil-img

636

Kako pa ste pripravile meso, ko ste ga začele uvajat? Jaz se že 14 dni lotevam, pa se še nisem lotila...user posted image

clock-img

18.03.2008, 12:49

clock-img

_annela_

pencil-img

150

jaz sem mu tako skuhala en krompir in en mali košček mesa ter s paličnim mesalnikom zmiksala krompir in puranje meso ter dala malo soli ter malo navadnega mleka in je pojev vse,mu je blo ful vsec,probaj pa bos vidla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem