writing-img

mirena

clock-img

28.05.2008, 23:37

clock-img

makika

pencil-img

20

ali obstaja kakšna možnost da zanosiš,čeprav imaš vstavljeno mireno?poznate katero ki je že zanosila?

clock-img

29.05.2008, 08:06

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Jaz še nisem slišala,saj je v bistu dvojna zaščita, fizično obroček, pa še hormonska.Po moje je res malo možnosti,jaz zaenkrat še nisem zanosila(trkam), pa sem drugač pri tistih, ki jim samo gate v hrbet vržeš pa je.user posted image

clock-img

29.05.2008, 12:13

clock-img

76suza

pencil-img

71

Jaz sem se tudi bala, da sem kljub mireni zanosila, ker sem samo še enkrat po vstavitvi imela user posted image potem pa več ne.
Pa sem si v lekarni kupla test, ki je pokazal -. Moja kolegica je naredila isto.
Nisem pa še slišala za nobeno, ki bi kljub mireni zanosila.

Če se želiš pomiriti si kupi test, pa boš najbolj sigurna.

clock-img

29.05.2008, 12:14

clock-img

Anonimen

So ženske tudi zanosile z mireno ja

clock-img

29.05.2008, 13:28

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Moja sodelavka je z Mireno zanosila in kasneje normalno rodila zdravo hčerko.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

clock-img

29.05.2008, 13:48

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Nobena od teh hormonskih in mehanskih zaščit ni 100%. Naj se še tako grdo sliši, ampak 100% je samo, če tebi ali partnerju zadeve precvikajo oz. ven poberejo. user posted image

clock-img

29.05.2008, 17:04

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Meni je ena povedala, da je na netu prebrala, da je ena z Mireno zaščitila in sem svojo G vprašala, če je možno in je rekla, da ne, ker je zaščita hormonska + mehanska. Je pa možno z navadnim obročkom zanosit, če se ti premakne. To mi je pa tudi G povedala, ker ima eno tako pacientko, ki je sedaj že v 5. mesecu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem