writing-img

mislim da me je zaplodil

clock-img

19.04.2007, 23:18

clock-img

Anonimen

Izjava mojega moža:

"Jst sem že cel dan kar nekaj lačen, izgleda da sem JAZ noseč"

No se mi zdi da sem se je prijelo v ponedeljek user posted image  bom anonimna če se slučajno prikaže ta rdeča.

clock-img

19.04.2007, 23:36

clock-img

pupika27

pencil-img

201

upajmo da je res takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midva se trudiva že pol leta pa še zmerom nič,,,,user posted image user posted image user posted image   VAMA PA DRŽIM PESTI DA SE POKAŽEJOuser posted image  user posted image

clock-img

19.04.2007, 23:49

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Saj vseeno, kateri je noseč, glavno, da se je prijelo. user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

19.04.2007, 23:55

clock-img

pupika27

pencil-img

201

GLAVNO DA STA OBA SREČNA IN ZADOVOLJNAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2007, 08:20

clock-img

Lupita

pencil-img

514

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2007, 09:45

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval
Saj vseeno, kateri je noseč, glavno, da se je prijelo. user posted image user posted image

user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

20.04.2007, 10:05

clock-img

pupika27

pencil-img

201

dobro jutro   zdaj pa imam jaz eno vprašanje za vas s fantom se trudiva že kar nekaj časa da postaneva  user posted image  a sem vsak mesec ponovno razočarana jaz počasi obupujem a on ostaja optimist (na srečo)sva relativno mlada on jih ima 26 jaz pa 27 let in zanima naju kako dolgo se naj trudiva preden obiščeva zdravnika in ali obstajajo kakšne tablete za pomoč pri zanositvi?hvala za pomoč user posted image komaj čakam nauser posted image inuser posted image !!!!!!!!!!!!upam da v maju "tete ne bo na obisk"

clock-img

20.04.2007, 10:21

clock-img

živa

pencil-img

2366

Anonimna, moč te je kvečjemu O-plodil; če bi te ZA-plodil, bi bil tvoj oče user posted image .

Pupika27, poskušati morata eno leto, preden ti ginekolog lahko pomaga zaradi neplodnosti.

Lp,

živa

clock-img

20.04.2007, 10:42

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Oj!!

Men se tud ta "zaplodil" čudno slišiuser posted image , kr neki!!!

clock-img

20.04.2007, 14:08

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

Tečke...sej ni važno zaplodil al oplodil, glavno da ste jo razumele.

Pa pesti da bo user posted image Anonimna user posted image

clock-img

20.04.2007, 21:13

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Izjava mojega moža:

"Jst sem že cel dan kar nekaj lačen, izgleda da sem JAZ noseč"

No se mi zdi da sem se je prijelo v ponedeljek user posted image  bom anonimna če se slučajno prikaže ta rdeča.

user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

20.04.2007, 21:14

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

IZVIRNO SPOROČILO: pupika27

dobro jutro   zdaj pa imam jaz eno vprašanje za vas s fantom se trudiva že kar nekaj časa da postaneva  user posted image  a sem vsak mesec ponovno razočarana jaz počasi obupujem a on ostaja optimist (na srečo)sva relativno mlada on jih ima 26 jaz pa 27 let in zanima naju kako dolgo se naj trudiva preden obiščeva zdravnika in ali obstajajo kakšne tablete za pomoč pri zanositvi?hvala za pomoč user posted image komaj čakam nauser posted image inuser posted image !!!!!!!!!!!!upam da v maju "tete ne bo na obisk"

mislim da je eno leto tista magična meja, po kateri lahko računata na pomoč G.,..sicer pa upam, da vama čim prej rata...držim pesti...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem