writing-img

mleko

clock-img

08.02.2005, 17:33

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

Živjo punce,mene zanima po kolkem času se naredi mleko ko prsa sprazneš?:zmeden:
Ker jaz mam včasih tako mehka da mislim da so čisto prazna.
hvala:sloncek:

clock-img

08.02.2005, 17:42

clock-img

Anonimen

Težko reči. Odvisno, koliko piješ, ješ, koliko se naprezaš, ampak mislim, da ga mora biti tam v treh urah več kot dovolj za eno bebico. Jaz sem imela ponavadi po treh urah že kar malo trde joškice.

clock-img

08.02.2005, 17:42

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Proizvaja se po načelu povpraševanja in ponudbe. Če dojiš na tri ure, bo do takrat ravno dovolj mleka. Če se ti zdi, da je mleka premalo, poskusi s sezamom:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=29006&msg=259847&idk=88

LP, J.

clock-img

08.02.2005, 19:18

clock-img

sonček2*

pencil-img

396

Bučko, meni se isto dogaja, včasih so tko mehka prsa, da mislm, da ni nč notr, sam verjetno je, ker se Taja očitno naje, saj je pridna in se zaenkrat še precejkrat pokaka :)- to je pa že kr dobr znak, da ima dovolj.

clock-img

08.02.2005, 19:58

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Jaz mam včasih tudi mehke in prazne kot natalija nacionale :)-, pa si poskusim stisnit in še vedno teče. Tak, da če ti :duda: ni tečen, je polulan in pokakan, je tudi sit in je mleka dovolj, po moje!:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem