writing-img

mleko

clock-img

05.07.2005, 17:49

clock-img

sheeba

pencil-img

9

rozica:zdravo punce
moj :duda:ima 9 m. kdaj ste vi začele dodajat mleko.sicer jast še dojim ampak zvečer bi mu rada skuhala kaj novega :love::love:zato ker tistih papic ki mu delam zdaj se je naveličal.pedjatrinja je rekla da do 1 leta ona mu nebi dala.ne vem kaj mu lahko škpdi in ko sem jast bila majhna ki so mi dajali kravlje?????? domače???????saj sem še živa:sloncek::sloncek::sloncek: prosim nasvet

clock-img

05.07.2005, 18:00

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

poglej pod "Prehrana nosečnic, dojenškov..." tema "mlečni izdelki". TAm boš izvedela vse, kaj punce o tem mislimo

clock-img

05.07.2005, 18:01

clock-img

Anonimen

Bulfon, čisto podobna debata je danes na Prehrani....par forumov nižje, lahko si prebereš še tam.

Drugače pa sem jaz mojemu dajala mleko od šestega meseca naprej, ko sem začela uvajati gosto hrano. In sicer Alpsko 3,5 maščobe.

clock-img

05.07.2005, 18:21

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Jaz sem ji zdaj dala alpsko, stara pa je 11 mesecev. Bi lahko že prej...

clock-img

05.07.2005, 19:26

clock-img

annna

pencil-img

45

Mi tud že od 6 m jemo domače kravje mleko (s sosedove kmetije) in imamo srečo da je vse o.k.

clock-img

05.07.2005, 20:14

clock-img

aleksandra 78

pencil-img

78

Jaz sem svoji kar dala od 10 -tega meseca naprej alpsko mleko 3.5
Veliko bolj je jedla kot z aptamilom ali hippom. Tisto tudi jaz ne bi jedla

clock-img

06.07.2005, 07:28

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz še vedno NE.

:muca:

clock-img

08.07.2005, 22:14

clock-img

MaticAjda

pencil-img

3

Zivjo,

posledice hranjenja s kravjim mlekom se ne pokazejo takoj, je pa baje dokazano, da povzroca diabetes. Drgac pa nasi otroc niso teleta in meni je povsem jasno, da ne more biti isto. Ne vem no. Sicer pa sva se pogovarjale z medicinsko sestro in pravi, da nikakor ne alpsko...no, odlocitev je vasa...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem