writing-img

mleko dovolj za obrok?

clock-img

20.10.2006, 18:27

clock-img

DEJANA

pencil-img

81

Sinek je star dobrih 6m in lepo že jeva na žlico. Ob sedmih zjutraj popije 200ml Novalaca, okoli 10. ure pojeva sadni obrok, sledi kosilo, za popoldansko malico kakšno skuto ali mlečno kašico, zvečer pred spanjem pa spet 200 ml mleka. Zadnjih nekaj dni sem se začela spraševat, če mu jutranji in večerni mlečni obrok zadostujeta oz ga nasitita, ali zgolj odžejata. Sem v dilemi, ali naj mu ponudim za zajtrk in večerjo kaj na žlico (mlečna kašica...) Kakšne so vaše izkušnje dekleta?  

clock-img

20.10.2006, 18:40

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mislim, da je vajin jedilnik za šestmesečnika čist ok. Tak otroček potrebuje še precej mleka, tako da mu ga kar pusti. Sicer počasi začni uvajati kakšen gresek ali kaj podobnega na mlečni osnovi za večerjo.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

20.10.2006, 19:14

clock-img

mami darka

pencil-img

105

Naša pupa je stara 18m, pa ima za zajtrk še vedno mleko, pa mogoče kak piškot zraven. Mislim, da kr lepo jesta za 6m, mi smo do 8m bili bolj na mleku + kakšna žlička zelenjave ali mlečne kašice.

clock-img

20.10.2006, 19:24

clock-img

Anonimen

Tibor je vsaj do leta dni, pa se mi zdi, da še dlje, zjutraj in zvečer pil samo mleko, brez vseh dodatkov. Pa še čez dan kdaj. Čisto dovolj ima, brez skrbi.

clock-img

20.10.2006, 20:20

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Pri sedmih mesecih ima za večerjo 200ml mleka, sem poskusila dodat še kašico, pa ji ni bilo všeč ima rada  tekoče. Zjutraj za zajterk pa mi počasi uspeva da jo nahranim po žlički s kakšno mlečno kašico. Ampak tud samo mleko čisto zadostuje.

clock-img

20.10.2006, 23:39

clock-img

lily975

pencil-img

512

mi imamo pri 5,5 mesecih za zajtrk 250 ml aptamila ar+ 5 žličk riževih kosmičev, potem obrok sadne kašice popoldan pa en obrok sadno-mlečne kašice po žlički, če je pred večerom še lačen dobi še 250 ml aptamila ar, pred spanjem pa 250 ml aptamila ar + 6 žličk riževih kosmičev. Spimo od 22 pa do 9 ure zjutraj.

clock-img

21.10.2006, 11:31

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Moj je star 1leto in ima za zajtrk in večerjo mlečni obrok ( gres in podobno). Pred vsakim spanjem pa še flašo mleka (280ml). Ostalo pa enako kot mi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem