writing-img

mleto meso

clock-img

12.03.2007, 11:00

clock-img

super nova

pencil-img

60

Mogoče ste že kdaj kaj pisale o tem, pa se mi ne da iskati, zanima me kdaj ste svojim otrokom user posted image  začele dajati jedi iz mletega mesa, mislim na čufte, faširani zrezki, mesna štruca...user posted image
Naša je stara 7,5 mesecev in mislim, da bi lahko počasi že tudi kaj takšnega poskusila. Drugače je že praktično skoraj vse, kar je primerno za njeno starost, pa tudi tisto kar kuham za nas ostale ji dam poskusiti (glih toliko, da poskusi malo še kaj drugega).user posted image  Lep pozdrav!

clock-img

12.03.2007, 11:18

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pri tej starosti, mogoče kakšen mesec več, sem mu te jedi že dajala.

clock-img

12.03.2007, 13:57

clock-img

smeska

pencil-img

73

Lahko bi bilo meso goveje, vendar je vmes tudi loj, ne vem, kako je s tem ...

< Sporočilo je popravil smeska -- 12.3.2007 14:00:44 >

Vsaka mama je najboljša mama za svojega otroka.

clock-img

12.03.2007, 14:00

clock-img

smeska

pencil-img

73

Sicer pa je mleto meso mešanica govejega in svinjskega mesa. Svinjina ni priporočljiva do enega leta.

Sicer je pa ena mamica na Med.Over.Netu spraševala za mleto meso za deset, enajst mesečnega otroka in zdravnica ji je odgovorila takole:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=46&i=18512&t=18511

< Sporočilo je popravil smeska -- 12.3.2007 14:01:15 >

Vsaka mama je najboljša mama za svojega otroka.

clock-img

12.03.2007, 14:41

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: smeska

Sicer pa je mleto meso mešanica govejega in svinjskega mesa. Svinjina ni priporočljiva do enega leta.

Če ga greš kupit v mesnico (ne že pakiranega), ti zmelje tisto vrsto mesa, ki ga hočeš, sam mu morš mal zatežit, ker neki mesa je še od prejšnjega mletja v mašini in ne veš kakšno je.
Po mojem ni panike in mu ga lohk daš, sam res pazi, da bo orng termično obdelano in da ga boš, če ga bo jedel kasneje, fejst pregrela.

clock-img

12.03.2007, 17:24

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Mi smo ravno včeraj prvič jedli špagete z mletim mesom - smo kupili samo mleto govedino pa je bilo. Mala je stara 9 mesecev.

clock-img

12.03.2007, 23:25

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz pa kupim kar mleto puranje meso...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem