writing-img

mogoče katera ve...

clock-img

18.10.2006, 07:46

clock-img

KRISS

pencil-img

36

...koliko časa moraš biti prej zaposlen da po porodu prejemaš porodniško???
Namreč zaposlil bi svojo nosečo ženo za 5 mesecev potem bi nastopila porodniško, kako se izračuna porodniška v tem primeru če je bila prej na zavodu in na porodniški potem brezposelna nekaj časa in sedaj spet noseča.

Ali obstaja kakšna minimalna vsota porodniške pod katero  ne morejo iti???

Hvala za odgovor!

clock-img

18.10.2006, 07:49

clock-img

KRISS

pencil-img

36

pozabil sem še omenit da bi jo zaposlil za krajši delovni čas - 4 ure.  4 ure bi uveljavljala prispevke na CSD. Ali v tem primeru tudi porodniške pripada le polovico???

clock-img

18.10.2006, 08:02

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

najbolje da si na strani CSD Siska izracunas sam....  user posted image  

meni je do stotina tocno izracunal porodnisko

clock-img

18.10.2006, 10:18

clock-img

staška

pencil-img

29

Živjo!

Tudi mene je mož zaposlil šest mesecev pred nastopom porodniške. Prej sem delala prek študenta. Šteje se zadnjih 12 mesecev pred nastopom porodniške. Če nisi zaposlen obračunajo minimalno socialno, al kaj, ne vem točno. V glavnem, meni je malo dvignilo porodniško, vendar preračunano- prispevki za socialno varstvo so stali več kakor razlika v povišani porodniški (30 000 mesečno). Kako pa je s polovičnimdelavikom, pa ne vem.
Tudi jaz pa mislim, da je najbolje, da si sama izračunata. Delovna doba pa tudi nekaj šteje, ne?

Pa pa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem