writing-img

moj srček

clock-img

14.04.2005, 13:41

clock-img

Joeline

pencil-img

85

Jst bi pa imela eno "neumno" vprašanje. Ali se tudi vam dogaja da vam na momente začne srček utripat kot nor? Meni kar tako naenkrat začne bit kot da bi tel uit iz mojga telesa kam drugam.

In pojma nimam kako naj si pomagam. Če ma kakšna podobne težave prosim povejte mi kako jih rešujete

papa

J.

clock-img

14.04.2005, 13:44

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Ja, ja, ja tudi meni se to dogaja, sploh ko se vležem in umirim, začne srce razbijati kor noro..... Mogoče je to zaradi tega, ker se volumen krvi v nosečnosti poveča in je srce bolj obremenjeno...... to sem enkrat nekje zasledila, vseno pa je dobro to povedati zdravniku, ker lahko pa je tudi kaj drugega.

Najbolje je da postaviš to vprašanje dr. Pušenjaku na med.over.net, ti bo že jutri odgovoril....

clock-img

14.04.2005, 13:47

clock-img

Joeline

pencil-img

85

Bambi zlata si hvala za odgovor. Ma je prou mučno ko delaš za računalnikom in ti srček razbija.

hvala

papa J.

clock-img

14.04.2005, 13:53

clock-img

Kety

pencil-img

1134

To se tudi meni dogaja! ampak vecinoma takrat, ko se ulezem in se umirim, potem mi pa ene parkrta zaporedoma ful zatolce, da kar vdihnit ne morem!

Sem vprasala g. kaj bi to bilo, pa je rekla, da se to ponavadi dogaja noseckam, ki so ze po naravi bolj obcutljive in nezne dusice :zmeden: Je pa rekla, da jo moram opozorit, ce se bo to dogajalo tudi med gibanjem, ko hodim po stopnicah in podobno!

Pomoje ni panike!

LP Kety

clock-img

14.04.2005, 13:58

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

To se je dogajalo tudi meni, ko sem bila noseča. Bilo je že prav nadležno.Srce mi je razbijalo, ko sem se usedla ali vlegla. Sem povedala ginekologinji, pa nisem dobila nobenih pametnih odgovorov.
JE pa minilo mislim, da že proti koncu nosečnosti, sedaj je pa sploh vse čisto drugače - bolje.;)

clock-img

14.04.2005, 14:50

clock-img

Anonimen

Meni se to redno dogaja, pa nisem noseča. Zaenkrat sem še živa.

clock-img

14.04.2005, 20:07

clock-img

patty

pencil-img

97

Punce, to so tako imenovani vročinski vali, ko ti kar naenkrat začne srce razbijat, težko dihaš in vroče ti postane. Kadarkoli in kjerkoli, največkrat pa med počitkom. Če je vse ostalo OK (pritisk, urin ...), ni to nič nenavadnega za to stanje. Meni se to pojavi že, če pomislim na kaj vsaj malce neprijetnega:zmeden:

Pa kaj čmo, tudi to pride v paketu:)-

Pozdravček,
Patty:sloncek:

clock-img

18.04.2005, 09:07

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Tudi meni se je to v tem tednu dvakrat zgodilo med spanjem.. po moje zaradi povečane količine krvi pa ker telo na polno dela.. kaj čmo :ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem