writing-img

moja porodna zgodba

clock-img

14.11.2005, 09:44

clock-img

chips

pencil-img

758

Živjo.
Trajalo je nekaj časa ampak  sem le doma.
No v soboto 5.11. na moj PDP me je začelo ponoči nekaj grabiti ampak se je proti jutru  umirilo.Nato pa se je v nedeljo 6.11. ob treh zjutraj spet začelo in ni prenehalo.Čakala sem do petih zjutraj nato pa sva se z user posted image odločila da greva v porodnišnico.Prišla sva tja , priklopili so me na CTG bilo je nekaj rahlih popadkov ampak so mislili da še ne bo nič,na srečo je prišel mimo zdravnik in videl da sem že čez rok in je rekel da mi naj dajo umetne popadke,dobila sem jih od 8-ih.Ob 10-ih so mi predrli plodovnico.Sredstvo za bolečine pa sem dobila šele ob 12-ih.Šlo je vse počasi ker se nisem dovolj odpirala.Bio je hudo ampak 13:04 se je rodila moja mala princeska TEA,velika 51 cm  in težka 3780g.  Kljub bolečinam se je splačalo,saj ni lepšega kot postati mamica!!
Bile sva še en teden v porodnišnici ,ker je dobila zlatenico in so jo 4 dni obsevali.No v soboto sva pa končno prišli domov in sedaj se vsi trije catramo!!

user posted image user posted image

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

clock-img

14.11.2005, 10:23

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

čestitamo user posted image user posted image user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

14.11.2005, 10:40

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Čestitke - sicer pa: porod je edina bolečina, ki prinese srečo in veselje. Lepo se cartajte!!! user posted image

clock-img

14.11.2005, 11:07

clock-img

pika-poka

pencil-img

148

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2005, 11:21

clock-img

amy26

pencil-img

3072

user posted image user posted image ČESTITKE user posted image

clock-img

14.11.2005, 11:50

clock-img

marty5

pencil-img

1570

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem