writing-img

moja punči

clock-img

18.02.2005, 21:37

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

odlično napreduje. pri papanju že pravi njam, bolj se sliši kot nam nam ali pa mmmmm - če ji je kaj všeč danes je zelo lpo papcala naniko (banano), sem jo kar pohvalit mogla, ko je bal tok pridna.

pol pa če ji kaj ni všeč, sedaj že par dni odkimava z glavo in zraven gode. direkt tako odkimava, kot ne ne. pa zraven tako gode, kot takrat ko se jezi. ne vem, če je to nova finta, ali pa sedaj že ve, kaj pomeni ne ne in zna tud z odkimavanjem pokazat.

tudi sedi že lepo, včasih se kaj zamaje in se prevrne, ampak več ni tak kritično. jo že lahko pustim in mičken samostojno sedi.

temo sem pa v bistvu odpirla zato, ker se včasih, ko je name naslonjena, že kar lepo nanogice psotavlja, ud po pol minute skup stoji na podplatih, pa ima komaj 6 mesecev.

a ni to mal prehitro?? saj je ne mislim spodnašat, ampak najbrž še kosti niso dovolj močne, da bi lahko stala dalj ćčasa ali pač?????

clock-img

18.02.2005, 21:45

clock-img

Pepa-2

pencil-img

189

jaz je še raje ne bi pustila, da se postavlja. je pa očitno viktorija pravi štopl (mišljeno dobronamerno). si bo že ona izbrala, kaj bo popapcaala. aha, mama, boš hitro plesala tako kot bo pikica dirigirala,...:bravo::)-lp

clock-img

18.02.2005, 22:10

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

pepa - že sedaj plešem. ko ona kaj noče, pol noče, če pa se hoče dartat bo pa celega vraga ušpičla, da jo gor vzamem. čist je po mami. hihihi :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

18.02.2005, 22:12

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Naš se je tudi začel postavljati na noge pri 6 mesecih. Mi mu pustimo, dokler zmore sam. Če ga hočem posedeti, ni šans, da bi se pustil.

clock-img

18.02.2005, 22:15

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

anja - saj ga še držiš zraven, mislim podpiraš pod rito??
jaz mojo še podpiram, je ne upam čist pustit, da bi čist sama stala. sicer pa tako ne stoji dolgo, mogoče pol minutke ali nekaj takega...

clock-img

19.02.2005, 08:35

clock-img

.ču

pencil-img

1181

OJ!
Je blo par dni nazaj govora o postavljanju na nogice.

LP:rozica:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=30073&idk=89

clock-img

19.02.2005, 21:36

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Joj, Kira, pa ga ne. Mi mu damo roke (predenj, ne nad njega), se prime zanje, in - hop - vstane. Potem se pa drži in skače (izteguje kolena). Ko mu klecnejo, se pa vsede. Ja, tudi pri nas to navadno ni več kot minuto, odvisno, koliko je utrujen. A narobe delamo? :zmeden2:

clock-img

21.02.2005, 08:45

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

to pa ne vem anja. najbrž ne - saj se vsede, ko se zmatra. moja sama še ne vstane, se pa opira na nogice in pol en čas stoji, ko je name naslonjena. včasih se direkt od mene odrine in stoji mičken. nimam čist nič proti takim "vajam", prav nasprotno, si mišice krepi. sam da jo ne upam pustit, da bi jo samo za rokice držala. men se zdijonogice še prešibke, oz. je ona pretežka, pa jo malo bolj podpiram...

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem