writing-img

moker kašelj

clock-img

21.09.2009, 08:35

clock-img

živa

pencil-img

2366

Moj skoraj 4-letnik je danes začel mokro kašljati. Ni sicer izkašljeval sluzi, ampak kašelj je globok, ne suh. Dala sem mu že smrekove vršičke, preden je šel v vrtec, zdaj pa me zanima še kako učinkovito domače zdravilo, da mi ne zboli oz. se kašelj ne razvije naprej. Vročine nima niti se slabo ne počuti.

Lp,

živa

clock-img

21.09.2009, 11:29

clock-img

naja78

pencil-img

2169

veliko naj pije.tekočina redči sluz.imej dovolj vlage v spalnici in drugot po stanovanju.dajaj kak sirup za izkašljevanje.ni pa nujno.čim več naj bo zunaj,maži s kako kremo od justa po prsnem košu.delaj kopeli z velikom pare.če je kašelj moker ni panike.bolj je šit če je suh dražeč.

clock-img

21.09.2009, 11:38

clock-img

mika

pencil-img

6485

Učinkovite so inhalacije s fiziološko. Naša je začela kašljati v petek in je čez vikend inhalirala 3x/dan po 5-10min, drugače bi se kašelj samo stopnjeval. Pri nas sirupi ne pomagajo kaj dost in po nasvetu pediatrinje ji dam samo za inhalirat. Potem se izkašlja in je o.k.

clock-img

21.09.2009, 13:16

clock-img

živa

pencil-img

2366

Ma itak so me prejle klicali iz vrtca, da ima vročino in se slabo počuti, tako da sem šla ponj, mu dala Calpol in spat. Štala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem