writing-img

moker občutek

clock-img

04.05.2009, 14:19

clock-img

Anonimen

Ali ima katera tak moker občutek v nožnici oz. v mat. vratu... Sem v 5 tedu in ga včasih imam, imela pa sem čist mal belega izcedka (beli tokuser posted image -ponavadi ga nimam) 

clock-img

04.05.2009, 17:38

clock-img

Anonimen

Povečanje izcedkov običajno paše zraven. Relax in uživajuser posted image . Če se ti zdi pa preveč, pa svoji zdravnici omeni.

clock-img

04.05.2009, 18:44

clock-img

eternety

pencil-img

309

Enako, že od začetka imam povečan beli tok, kar naj bi bilo normalno. Preventivno mi pa G vseeno vsak mesec predpiše vaginalne tablete, da ne bi prišlo do vnetja.

clock-img

04.05.2009, 20:10

clock-img

Anonimen

Skos. In mi je prav beden občutek, ker se skos bojim, da je šlo kaj narobe in da v resnici krvavim. Zato skos letim na WC preverjat, če je vse v redu in grem sama sebi na živce. 

clock-img

04.05.2009, 21:18

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Jaz imam od prvega dne pluska povečan izcedek,sem pa v 32 tednu...srbenja ni bilo nikoli ali kakega posebnega vonja...bom pa vseeno jutri omenila na pregledu svojemu G...

clock-img

05.05.2009, 08:02

clock-img

talika81

pencil-img

2233

jaz imam tudi že od vsega začetka povečan beli tok. tako da moram imeti dnevni vložek, da ne pride čez hlačke.

očitno je to res normalno. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

05.05.2009, 12:24

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Jaz imam od prvega dne pluska povečan izcedek,sem pa v 32 tednu...srbenja ni bilo nikoli ali kakega posebnega vonja...bom pa vseeno jutri omenila na pregledu svojemu G...

Evo jaz iz UZ-ja ,pa sem omenila mimo grede še povečan izcedek in je rekel če ne srbi in če nima vonja ,da je to čisto normalno...ga imam pa za izvoz...

clock-img

05.05.2009, 12:25

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Boh ne dej da čez vikend v pižami sedim na stolu...za seboj puščam markacije,če sem brez sp. hlačk user posted image ...

clock-img

05.05.2009, 20:38

clock-img

Anonimen

Kriza a ne da user posted image
Ja ja kaj vse moremo pretrpeti, da dobimo malega carteka user posted image

clock-img

05.05.2009, 21:20

clock-img

anika87

pencil-img

767

Ja res smotano, tale tok. Jaz sem komaj čakala, da končam terapijo z Utrogestanom, katerega sem si morala dajati v nožnico po IVF-u, saj sem se veselila, da mi ne bo treba več teh tečnih dnevnih vložkov uporabljat. Ampak še danes jih uporabljam, saj imam od začetka naprej in še danes beli tok. Pa sem že v 31. tednu.
To je normalno, ampak moteče...

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem