writing-img

morfologija

clock-img

28.10.2005, 20:07

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Tiste ki ste delale morfologijo pri svoji G, a takrat tudi daš vodo, pa tehtanje in pritisk?

Koliko dolgo približno traja morfologija?

LP

clock-img

28.10.2005, 20:10

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Jaz morfologije sicer nisem imela pri svojem G, je bila pa zaključena v 5 minutah user posted image

clock-img

28.10.2005, 20:23

clock-img

Arwen

pencil-img

314

Voda, tehtanje in pritisk se naredi ob vsakem pregledu, torej tudi takrat, ko se dela morfologijo.

clock-img

29.10.2005, 08:30

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

ja, voda, teža in pritisk so obvezni del vsakega pregleda v nosečnosti. kar se pa tiče morfologije, je blo pr nas tako. delal mi jo je moj g. zraven je bil povabljen tudi moj možek. on je malo počakal v predsobi, dokler je mene g pregledal (vzel bris in me pretipal po trebuhu, če je vse ok). pol je pa pršu možek not. in smo dali g videokaseto, da je vse lepo posnel. in smo bli not cca 20 minut pri uz-ju in smo veseli gledali našo user posted image . spola pač nismo hoteli vedet, zato tudi ni nič šaru tam okoli, kjer bi nam lahko kej pokazal. mi smo bli full navdušeni. pa srčka smo poslušali user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

30.10.2005, 20:14

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jest sem na vse preglede v nosečnostih hodila v ambulanto za patološko nosečnost.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

31.10.2005, 09:09

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem imela poleg morfologije še običajen pregled, torej dala vodo en dan prej, pa tehtanje, pritisk, pogovor... Morfologija pa je trajala cca. 10 minut. Mogoče celo 15, ne vem, ker nisem imela najboljšega občutka za čas.

clock-img

02.11.2005, 09:30

clock-img

mucica1

pencil-img

225

Ojla,

jaz sem bila na morfologiji ravno tako pri moji G in sem morala dat vodo, stopit na vago, pa tudi pritisk so mi zmerili. Morfologijo smo delali pa skoraj 45 min, ker je bil najin fantič tako živahen, da ga je dohtarca komi lovila in ga merla, pa še moj dragi je bil tako navdušen, da nama je natanko pokazala skoraj vsako kost posebej, ako izgleda - stegnenica, stopalca, rokice, prstki, pa srček. Skratka najboljši preged do sedaj, potem sem pa dobila še napotnice za laboratorij . ponovno test na toksoplazmozo in celotno krvno sliko.

Uživaj na pregledu, user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem