writing-img

morfologija pri Pušenjaku

clock-img

02.11.2005, 11:51

clock-img

kajča

pencil-img

595

Zanima me, če je katera imela samoplačniško morfologijo pri Pušenjaku? Kako je bilo in koliko stane?

clock-img

02.11.2005, 12:15

clock-img

Anonimen

Lahko ti povem, da stane morfologija od 10000 do 20000 SIT. Odvisno kakšno opremo uporablja ginekolog. Tako je meni povedal Pušenjak sam.

clock-img

02.11.2005, 12:33

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Sem jo imela pri njem, stane 12.000 sit.

clock-img

02.11.2005, 13:01

clock-img

kajča

pencil-img

595

Hvala nemsis in NinaŠ za odgovore. NinaŠ kako si bila pa zadovoljna? Meni bo morfologijo delal sicer moj G, ampak ima star UZ in ker želiva videti pikico na boljšem UZ, po možnosti 3D, se bom prijavila še pri Pušenjaku

clock-img

02.11.2005, 13:35

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Bila sem zadovoljna - pregleduje glasno in če kaj ne zastopiš ti lepo razloži, pregleda res vse kar je možno, na vprašanja odgovarja.
Je pa gledal na navadnem UZju, če želiš ti pokaže tudi 3D detjle, vendar 3D ni primeren za opravljanje celotnega pregleda, ker je to "mirna slika" - določen del pokaže vendar ne v gibanju (tisto z gibanjem je mislim da 4D). No vsekakor je lepo videt obrazek, pa rokice,... tudi v 3D, vendar za diagnostiko je pa še vedno navaden UZ (z njim tud opravi pregled).

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem