IZVIRNO SPOROČILO: ellie
Punce pomagajte...sem v dilemi
Danes se moram prenaročit za morfologijo. Najprej sem bila naročena pri Mujezinoviću, ki je moj G...ampak je mojemu
nekaj prišlo vmes in ne more takrat z mano. In sva se odločila, da prestaviva. Zdaj pa imam možnost izbrat med Japljom in Kudrovo. Vem da je dr. Japelj bil eden izmed prvih najboljših na tem področju. Pri Kudrovi pa imam možnost 3Dja z vsemi slikami in posnetki...brezplačno. In zdaj ne vem, za koga se naj odločim.. Kakšen predlog?
Imam izkušnje z obema, ker sem bila ravno v času morfologije dalj časa v bolnici.
Japelj je reseden najboljših, oz. je bil. Moja morfologija pri njem je bila dolga 5 minut, zelo na kratko mi je povedal za kaj gre in mi dal vedeti da nima preveč časa. Vprašal me je le, če želim vedeti spol. To sem itak že vedela, ker sem bila na 3D UZ pri dr. Lukmanu na Ptuju.
Skratka, meni se ni zdel nekaj "oh in sploh", čeprav mi je grozil prezgodnji porod in postavljena diagnoza: placenta previa.
Dr. Kudrova mi je naredila naslednji morfološki pregled, zdela se mi je precej "neziher". Čeprav si je vzela čas, mi vse razložila, se je pa vseeno posvetovala s kolegi. Se mi zdi, da je še precej neizkušena, čeprav sem ji hvaležna, da me je poslala predčasno rodit, medtem ko so vsi drugi (tudi dr. Mujezinović) še želeli čakati. Njena odločitev se je izkazala kot 100% pravilna, saj nam je vsem prihranila še več komplikacij!
Skratka, težka izbira.
Jaz bi v tem primeru izbrala Kudrovo in šla še na samoplačniško morfologijo k Lukmanu.
Želim ti še naprej lčim lepšo nosečnost, ne glede na izbiro.
Tanja