cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

morje-dojenje

clock-img

09.07.2008, 09:58

clock-img

julči

pencil-img

340

Živ,

imam 2m staro user posted image ki jo polno dojim. Odpravljamo se na morje, a ste se ve kopale ko se dojile, a je res tok neverno da se prehladiš in zgubiš mleko- ker tega pa res ne bi rada? Kakšne izkušnje mate

clock-img

09.07.2008, 10:05

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Ti kar veselo v morje. Jaz sem hči polno dojila in se tudi veselo kopala. Nič ni bilo narobe. Obe sva zelo uživali. Lep dopust!

clock-img

09.07.2008, 10:15

clock-img

Anonimen

Jaz ga tudi dojim in sem se že kopala v morju, sicer le za 1 dan. Na dopustu se bom tudi. user posted image

clock-img

09.07.2008, 10:29

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Tudi jaz sem se vedno kopala, tudi ko sem polno dojila. Ti se kar osveži!

Cvetim...

clock-img

09.07.2008, 10:31

clock-img

simin

pencil-img

166

brez problema se kopaš v morju in dojiš potem! tudi če doječa mamica stakne prehlad, ne izgubi mleka kar čez noč a ne? le pogumno in lepe počitnice!user posted image

clock-img

09.07.2008, 10:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.07.2008, 12:27

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Tudi jaz sem hčerko dojila direkt, ko sem prišla iz morja. Tisto, da bo mleko izginilo, je pa bedarija.

clock-img

09.07.2008, 22:48

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Prvič slišim, da bi mleko izginilo, če se prehladiš na morju. Hvala bogu, še ena skrb manj, sem vsaj lahko brez skrbi plavala in dojila in še vedno imam mleka "na tone" oz. hektolitreuser posted image . Tako, da kr pogumno!

clock-img

09.07.2008, 22:54

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

user posted image

clock-img

09.07.2008, 23:01

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

user posted image jaz pa to prvič slišim?

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

10.07.2008, 00:27

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: julči

a je res tok neverno da se prehladiš in zgubiš mleko

Ni res

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

10.07.2008, 00:34

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Ko sem prvič rodila, in je k meni prišla patronažna, mi je rekla, da se niti pod razno ne smem kopati v vodi hladnejši od 30 C. Hkrati mi je zapovedala dolge rokave (topel maj), palačinke za zajtrk in strogo počivanje, da bom obdržala mleko.  Ohranila sem nekaj zdrave pameti in prisluhnila sebi. Kot, so ti napisale že punce. Uživaj.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

clock-img

10.07.2008, 07:59

clock-img

Rozica25

pencil-img

109

mogoče povezujejo to zaradi tega, da hladno oži mlečne žleze.
Ko sem po porodu dobila naval mleka mi je v porodnišnici sestra rekla, da si naj doma dam gor hladni obkladek za par minut. Jaz neumna sem to res storila in me prsi več niso tako bolele.
Ko pa je naslednji dan prišla patronažna mi je pa rekla, da ne smem dat hladni obkladek ampak topel, da se žleze odprejo.

No in sem inela spet en razlog več zakaj se skirat in sem že paničarila kako ne bom mela mleka, kaj bo pa mali jedel, user posted image šla na živce in tako naprej - saj poznate to user posted image

pa je bilo vse ok, user posted image je star 8 mesecev in še se dojiva.

clock-img

10.07.2008, 08:21

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Nisem vedela, da se pri 30 stopinjah plusa in v vodi, ki ima 24 stopinj lahko prehladiš...

Vsak dan nekaj novegauser posted image

Sicer pa - ne misli si, da boš lahko ne vem koliko v vodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2008, 11:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem