writing-img

mozoljčki po licih pri 9-mesečniku

clock-img

06.11.2006, 21:00

clock-img

živa

pencil-img

2366

Živjo!

Naš 9-mesečnik ima precej rdeča mozoljava lička. To se nam vleče precej dolgo. Kaj bi bil možen vzrok? Ali menite, da bi bila lahko alergija - jemo že skoraj vse, kar lahko (z izjemo živil, ki jih odsvetujejo do 1. leta), drugje ima pa kožo "kot dojenčkova ritka" user posted image ? Ali gre samo za suho kožo? Nikoli ga nisem z ničimer mazala, zadnje dni pa uporabljam ribodermin, pa ne bi mogla reči, da posebno pomaga.  

Imate kakšno idejo?

Lp,

živa

clock-img

07.11.2006, 08:29

clock-img

noe

pencil-img

982

Naš Vid ima alergije in atopični dermatitis in so tile prehodi iz toplega na mrzlo kar mal problematični. Dobi zelo rdečo in napokano- tako zgleda, kožo po ličkih in pa od palca do kazalca na rokici, imava pa hladilno kremo , Elidel in Elocom mazilo, pa mu letos kar noče izginit, tako da bova se šla jutri pediatru pokazat, kar svetujem tudi vama.
lp in čimprejšno lepo kožico.

clock-img

07.11.2006, 09:30

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Tudi pri nas se je to pojavilo, že lansko leto, pa je letos isto. To je to obdobje, ko začnemo kuriti. Nam je najbolje pomagalo mazilo, ki mi ga je predpisala pediatrinja in so mi ga kar v lekarni zmešali. Sedaj sem mu pa namazala z mazilom Advantan, ki ga lahko uporabljaš do 5 dni in je tudi pomagalo, vendar mislim, da je še vedno najbolje tista krema iz lekarne. Jutri imamo ceplenje in jo bom prosila za to kremo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem