writing-img

mrtva rokica-pomoč

clock-img

14.07.2008, 15:56

clock-img

katarina05

pencil-img

6

Pozdarvljeni!
Pred tednom dni sem imela vakumski porod (velika  58 cm in težka 4375g), pri katerem je prišlo do poškodbe desne roke- erbova pareza. Moja sončica tako ne premika desne roke.
Meni je strašno grozno in gre mi na jok. Ali jo bo lahko uporabljala?
Kar lahko delam je nekaj vaj za razgibavanje.

Ali katera/kateri ve, kako je s tem, se je že srečal s takšno poškodbo, kaj lahko naredim?
Kakšni koli kontakt, nasvet bi bil dobrodošel.
Hvala!

clock-img

14.07.2008, 16:08

clock-img

selma2

pencil-img

107

Žal nimam izkušenj in lahko za te in tvojo malčico le držim pesti. In to bom počela zelo močno. Upam, da bodo rezultati pozitivni. Ti kr delaj te vaje pa mogoče bi bilo dobro, da se pozanimaš za fizioterapijo.

clock-img

14.07.2008, 16:12

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

a stric gugl ti ni nč pokazal?? če vpišeš erbova pareza ti tudi eno stran od rr pokaže, k je ena uporabnica napisala da ima hčerka to. poskusi

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

14.07.2008, 16:17

clock-img

amaya

pencil-img

4434

http://www.ringaraja.net/forum/printable.asp?m=1247333

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

14.07.2008, 17:39

clock-img

Anonimen

Priporočam bioterapijo in to čim prej. Če želiš več informacij, mi pošlji zs.

clock-img

14.07.2008, 18:43

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Svetujem ti, da poiščeš kakšnega dobrega nevrofizioterapevta. V velikih primerih se z izvajanjem nevfofizioterapevtskih vaj stanje povsem popravi - seveda če se z obravnavo začne dovolj zgodaj.

clock-img

14.07.2008, 20:10

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  za tvojo pupico, da se stanju čimprej popravi!

Lahko tožiš ustanovo za nastalo.

clock-img

14.07.2008, 20:37

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Naša mala se je zataknila z ramo pri porodu, in je ni premikala. Rokico smo povili in razgibavali. Po 1 tednu je blo ok.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

15.07.2008, 12:41

clock-img

kroky

pencil-img

65

kar pri srcu me je stisnilo:-( Žal ne pozna direktno nikogar z omenjeno težavo, ti pa svetujem, da se obneš na nevrofizioerapevta, če se da privat (žal moje osebno mnenje je, da je obravnava precej bolj stokovna, lahko pa da imam slabe izkušnje). Jaz in moja srčica pa vama želiva, da boste čimprej na vso moč ploskali in drživa pesti.

Lp!

clock-img

15.07.2008, 12:48

clock-img

pršut

pencil-img

67

Ne poznam težave. Držim pesti zanjo in zate.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem