writing-img

mustela

clock-img

14.04.2008, 13:36

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Pozdravljene!

U bistvu prej nikoli nismo uporabljali mustele, zdaj pa ma naš mali spet temence.
A je mustela kremca ali šampon in kje se kupi?Sem spraševala v lekarni, pa pravijo da imajo sam kremco.

Hvala za odgovore!

LP

clock-img

14.04.2008, 14:46

clock-img

dašabina

pencil-img

1608

Nekatere lekarne imajo šampon za temence, je kot pena.
Pri nas se obnese...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

clock-img

14.04.2008, 14:47

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

je oboje....... zvečer s kremco namažeš, ne pušča sledi in mastnih las ter rjuhc in naslednji dan zjutraj s šamponom spereš.....

jaz sem kupila v lekarni......

clock-img

14.04.2008, 14:49

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Jst sm mela oz.mam še šampon. Ni pa to klasičen šampon ampak kot pena, pa ma tist za prtisn gor, da ven pride (kot pri tekočih milih). Baje da je s kremo še boljš, sam mi smo se temenc znebili tud sam s šamponom-mislim da je trajalo približno mesec, izbolšanje pa že po prvi uporabi.

clock-img

14.04.2008, 19:47

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Mogoče je vaša lekarna slabo založenauser posted image . Naša ima cel kup stvari od Mustele.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

14.04.2008, 21:11

clock-img

jajula

pencil-img

1191

pri nas za bežigradom imajo kremo in peno. sem pa tud opazla, da imajo privat lekarne višjo ceno. 

clock-img

14.04.2008, 22:04

clock-img

Janey

pencil-img

4341

V lekarnah samo dobiš...v nekaterih nimajo, v nekaterih imajo dosti.
Pomaga tut ribje mazilo, ki se dobi v lekarni...hitreje kot mustelin šampon, malo smrdi, ampak pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2008, 22:15

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

krema definitivno bolj pomaga kot šampon, smo probali oboje...ji pa zdaj itak ves čas perem lase s tem šamponom, tako da ni bil odvečen nakup.

clock-img

15.04.2008, 12:34

clock-img

jajula

pencil-img

1191

našauser posted image pa ma dosti laskov in je s kremo težje do lasišča pridt, tko da nam šampon bolj pomaga

clock-img

16.04.2008, 20:40

clock-img

zima07

pencil-img

869

Kremica je nam pomagala po eni uporabi-popolnoma!user posted image Sedaj ji pa laske itak perem z njihovim šamponom in jih vsaj zaenkrat še ni ponovno dobila...

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem