writing-img

načini sproščanja

clock-img

26.06.2008, 12:03

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Na kakšen način se sprostite oz. kako si ohladite živčke, še preden se to razvije v kakšen polom. Meni se zdi, da sem vsak dan bolj živčna in si grem počasi že na živce. user posted image  

Torej resno, kako se sproščate.

Thx

clock-img

26.06.2008, 12:10

clock-img

Anonimen

sprehod. Takrat v miru premislim stvari in se mi zdi, da mi najbolj pomaga.

clock-img

26.06.2008, 12:14

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Umaknem se stran od vseh... grem na sprehod, kuham/pecem, berem ali pa grem viset na internet. Pa v knjiznici sem rezervirala knjigo Meditacija za vsakogar... pa da vidimo, ce se kaj uporabnega najde user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

26.06.2008, 12:22

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Meni pri sproščanju pomaga dobra knjigauser posted image

clock-img

26.06.2008, 12:37

clock-img

April

pencil-img

5459

jem, jem, jem.....

clock-img

26.06.2008, 12:42

clock-img

Veverička

pencil-img

324

tek, sprehod, internet,.... in seveda sexuser posted image

clock-img

26.06.2008, 13:19

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Najprej pomislim na to, da če se bom živcirala, bom ratala stara, grda in gubasata in sem že bolj sproščena, ker se že smejem. Drugače pa si natočim banjo, prižgem svečke in sem v miru kake pol ure, al pa masaža, včasih pa tudi jok pomaga in je pol boljše!

clock-img

26.06.2008, 13:53

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

IZVIRNO SPOROČILO: April

jem, jem, jem.....

April - user posted image user posted image  madonca, če bi se tega tvojega načina držala, potem bi se že razlezla. Btw. kako ste?? Te moram malo kontaktirat.

clock-img

26.06.2008, 15:52

clock-img

Anonimen

grem v šoping

clock-img

26.06.2008, 16:33

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraE

Na kakšen način se sprostite oz. kako si ohladite živčke, še preden se to razvije v kakšen polom. Meni se zdi, da sem vsak dan bolj živčna in si grem počasi že na živce. user posted image  

Torej resno, kako se sproščate.

Thx

Takrat sem najraje sama, čeprav veliko ljudi tega ne razume imam njraje mir, pa če samo ležim doma in v strop gledam user posted image , ali pa grem na čvek s kako posebno osebico, ki mi polepša dan user posted image (čist odvisno kako živčna sem user posted image ), če se hočem kregat, je bolje, da me vsi pustijo, da se ohladim user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

26.06.2008, 16:34

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

grem v šoping

in pa to user posted image , če je kaj denarja na razpolago user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

26.06.2008, 17:15

clock-img

Anonimen

Najraje se dobro naspim.

clock-img

26.06.2008, 18:41

clock-img

April

pencil-img

5459

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraE

IZVIRNO SPOROČILO: April

jem, jem, jem.....

April - user posted image user posted image  madonca, če bi se tega tvojega načina držala, potem bi se že razlezla. Btw. kako ste?? Te moram malo kontaktirat.

ja saj sem na poti tjauser posted image ....
mi smo pa norčavi, tamali ima že pike, tavečji jih bo pa tud kmall dobil.
men je pa vroče za ****.
se kaj slišvauser posted image

clock-img

26.06.2008, 20:31

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Nisem živčna.
Sprostit se pa ne znam, še na jogizirajoči aerobiki sem med meditacijo, ko naj bi si predstavljali najljubši kraj predstavljala - pisarnouser posted image user posted image ...

No včasih grem tečt tko da dam ven iz sistema al pa na kolo, včasih pa na kak bližnji kucel zlezem... ampak v generalu nisem živčna - al pa sam opazim ne user posted image user posted image user posted image  (ker živim sama nimam komu najedat)

clock-img

27.06.2008, 07:46

clock-img

dory

pencil-img

8852

nutella s taveliko žlico in doooolg sprehod v naravi....

clock-img

27.06.2008, 07:48

clock-img

amaya

pencil-img

4434

grem v šoping

se podpišem....

....sem provala že svašta, ampak to definitivno najbolj pomaga user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

27.06.2008, 08:16

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Hvala za nasvete, se bom kar vseh držala in še mojo podzavest vključila v to, da bo za zihr. user posted image  

clock-img

27.06.2008, 12:15

clock-img

puncica

pencil-img

9847

grem laufat.

clock-img

27.06.2008, 12:17

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

...še na jogizirajoči aerobiki sem med meditacijo, ko naj bi si predstavljali najljubši kraj predstavljala - pisarnouser posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pikec ti si faca user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2008, 17:40

clock-img

ursi

pencil-img

685

grem v šoping

Jaz sem pa živčna, ko moram it v šoping. Sovražim nakupovanje - sploh cunj!user posted image  
Kakšna pijačka ali pa mamo pokličem po telefonu in je dan lepši. Če sem pa do konca razkurjena je pa najbolš tuš in spat. user posted image

clock-img

27.06.2008, 20:04

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: ursi

grem v šoping

Jaz sem pa živčna, ko moram it v šoping. Sovražim nakupovanje - sploh cunj!user posted image  

evo sva že dve, jaz sem danes skor živčnga fasala, ker ne najdem krila takega kot si želim, vse je nekam v kolene zapičeno al pa tako kratko da se ti cela rit ven vidi, jaz bi pa rada nekaj vmes nad koleni in ne prekratko, itak nikol ne najdem to kar si zamislim, vse je nekam čudno, pa materiali taki da te sam srat prtisne user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem