cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

na razprodajah cenejša nosečniška oblačila?

clock-img

04.01.2009, 17:28

clock-img

loveforever

pencil-img

554

pozdravljene. no sedaj bo čas znižanj pa me zanima če katera ve ali to velja tudi za nosečniška oblačila. po moje NE.  vem da v C&A sploh nimajo sezonskih znižanj ker so saami po sebi pocen, dajo le tu pa tam kakšno njihovo akcijo.
kaj pa ve msilite ali imajo kje to?

clock-img

04.01.2009, 17:35

clock-img

Anonimen

Živjo,

si mi vprašanje ukradla :), kaj se začnejo že jutri razprodaje? popek bo imel kaj znižano?

user posted image

clock-img

04.01.2009, 19:43

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Za Kepico vem da je dve leti nazaj mela lih tko znižanja k ostale trgovine. Ne vem pa če je še tko. Popek pa jih tud ma, ne vem pa kdaj se začnejo. Namreč sem enkrat polet spraševala če majo oni tud znižanja (je blo mal pred poletnimi znižanji) in je prodajalka rekla da majo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

04.01.2009, 19:57

clock-img

naia

pencil-img

347

h&m je imel že prejšni teden popust na nosečniške stvari...

clock-img

04.01.2009, 22:10

clock-img

loveforever

pencil-img

554

NAIA potem ima najbrž vsi h&m-i po sloveniji znižanjaa ne? hvala za odgovore, potem bom pa najbrž pohitela malo pogledat. v ovissu sem vidla da majo nekaj pametnih cotk, mogoče pa bo katera mojauser posted image

clock-img

05.01.2009, 08:44

clock-img

Luckabucka

pencil-img

102

Dobro jutro punce!

So že razprodaje! Sem bila v soboto v La Vie in imajo ful znižanje. Je bila kar gužva, ampak smo vseeno nakupili precej stvari, se res splača. Mislim, da so že povsod štartali z akcijami, da bomo imeli kaj delat user posted image . Gremo v šoping!

clock-img

05.01.2009, 09:35

clock-img

mojamojamoja

pencil-img

7

Pozdravček!

No jaz osebno prisegam na hlače k majo na vrhu blaga še všito luknjasto elastiko ki se zateguje na gumbek.
V prvi nosečnosti sem najprej kupila navadne hlače (zaklučene samo z elastičnim blagom) pa so pol sam dol lezle, da sem hodla skoz s hlačami v roki okol.

Svoje najljubše hlače sem pred leti kupila v C&A in sem bila zelo zadovoljna. Zdaj sem bla v ljubljanskem C&A in je čist premajhen in nima pametne ponudbe tak da sem pol šla za nov let v mariborskega nabavlat.
V LA VIE pa sploh nisem našla takšnih hlač pa še velik dražje so tam.

clock-img

05.01.2009, 10:24

clock-img

Lunanai*

pencil-img

53

Zagotovo imajo znižane nosečniške stvari tudi v Emporiumu, so jih imeli že prejšnji teden -30%. So pa lepe in ne predrage.

clock-img

05.01.2009, 15:18

clock-img

naia

pencil-img

347

IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

NAIA potem ima najbrž vsi h&m-i po sloveniji znižanjaa ne? hvala za odgovore, potem bom pa najbrž pohitela malo pogledat. v ovissu sem vidla da majo nekaj pametnih cotk, mogoče pa bo katera mojauser posted image

jp jp...kar veselo v shopping...moram pa povedati, da sem malo razočarana nad današnjimi popusti, v h&m-ju so danes iste stvari na popustu kot so že bile prejšnji teden...nč novga...pa tko sem čakala nove cotikeuser posted image ...isto v emporiumu...v glavnem razočarana sem nad popusti...user posted image

clock-img

05.01.2009, 18:20

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Js sem bla danes v H&M-u v Celju in imajo za nosečnice nekaj stvari znižanih. 4 vrste hlač (športne, jeans, dvoje elegantnih) -50%, nekaj majčk je po 5 EUR, prej so bile 15. Vem, ker imam doma rdečo, ki je bila 15, danes sem rjavo kupila za 5.

Tudi jaz sem mami.:))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem