cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

na ultrazvoku je bila glavica nizko

clock-img

18.05.2008, 11:18

clock-img

vesna23

pencil-img

22

Živjo vse bodoče in novopečene mamice. Sem v 22. tednu nosečnosti in sem imela sem ultrazvok, kjer mi je gin. povedala da moram veliko počivat, ker je otrokova glavica nizko. Me zanima, ali katera kaj več ve o tem?user posted image

clock-img

18.05.2008, 11:29

clock-img

Anonimen

Potem bi pa mogle vse počivat non-stop zaradi glavice user posted image   Ne ni treba,dokler je mv lepo zaprt in dolg ,glavica nizko nič ne pomeni

clock-img

18.05.2008, 11:41

clock-img

srki

pencil-img

9222

Zakaj vse? Mogoče se ji je pa otrok že obrnil. Sicer to še ne pomeni, da bo v takem položaju ostal, ker ima še dovolj prostora, da se giba. Meni se še ni, pa sem več tednov noseča, kot Vesna. Sicer pa, če je G tako rekla, ne vem no. Škoda, da je nisi vprašala, kaj to pomeni. Mogče tudi zelo "nizko" nosi, pa je zato rekla. Bodo kaj druge, izkušenejše znale povedati.

clock-img

18.05.2008, 11:48

clock-img

vesna23

pencil-img

22

Hvala za vaša mnenja. Malo sem se ustrašila (prva nosečnost) da se ne bi kasneje izkazalo, da bo zaradi tega imel otrok kakšne zdravstvene težave. Mislite, da je to še vedno možno?user posted image

clock-img

18.05.2008, 12:54

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Če ti je G rekel, da počivaj, ga ubogaj. Vsaka nosečnost je drugačna in najbolj mi gre na živce ko preberem kaj v smislu "potem bi mogle vse..." user posted image  
Po moje pač nizko nosiš otroka. Zaradi tega ne bo imel nobenih posledic, samo fajn te bo v mehur nabrcal user posted image

clock-img

18.05.2008, 13:02

clock-img

srki

pencil-img

9222

Kar se zdravja otroka tiče, mu to ni nič hodega. Ti je Naja napisala posledice.

clock-img

18.05.2008, 13:52

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

V približno enakem času sem tudi jaz imela glavico na UZ-ju čisto nizko. Obseg je merila čisto spodaj, pri sramni kosti. NIč ne skrbi, nizko nosiš ampak morda se bo stanje "izboljšalo". Pri meni je počitek fajn pomagal. Tiščalo pa me je čisto vse. Vsake hlače, hodila sem kot raca in še to težko, ker se mi je zdelo da nosim kroglo med nogami.user posted image

clock-img

18.05.2008, 14:01

clock-img

Anonimen

kje je glavica ni pomembno dokler je mv zaprt in dolg.Ja potem bi mogle vse počivat,ki smo nizko nosile.user posted image

clock-img

18.05.2008, 14:05

clock-img

Anonimen

kjer mi je gin. povedala da moram veliko počivat, ker je otrokova glavica nizko. Me zanima, ali katera kaj več ve o tem?user posted image

Pa seksat ne smes prevec intenzivno.

clock-img

18.05.2008, 14:33

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kje je glavica ni pomembno dokler je mv zaprt in dolg.Ja potem bi mogle vse počivat,ki smo nizko nosile.user posted image

Mogoče pa nismo vse ženke enake, mogoče pa ima ona še kaj drugega, kot da nizko nosi.

clock-img

18.05.2008, 14:34

clock-img

Anonimen

Piše samo ,ker je otrokova glavica nizko.Torej je z Mv vse ok 

clock-img

18.05.2008, 20:12

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Tut pr men je glavca čist nisko pa sm v 32 oz 33t pa me je zarad tega poslala v bolnico na CTG  pa na UZ kjer so mi še dodatno ugotovili da mam mal premal plodovnice tok da mam zej predpisan počitek na levem boku +velik morm pit,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem