writing-img

nadomestilo za bolniško nad tri mesece

clock-img

13.04.2005, 20:38

clock-img

Leni72

pencil-img

138

Zadnjič mi je kolegica rekla, da ti menda za bolniško nad tri mesece menda pripada denarno nadomestilo v višini 100 tisoč SIT. A kdo ve kaj o tem?

LP, Leni

clock-img

13.04.2005, 20:41

clock-img

itta

pencil-img

32

Ja pripadalo naj bi ti 120 tisoč. Pokliči v kadrovsko službo, tam ti bodo vse povedali.Večinoma to pomoč dajejo državne službe, privatniki ne.

lp, itta

clock-img

13.04.2005, 20:54

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Tako je, kot pravi ITTA:

pripada ti solidarnostna pomoč, tako se temu reče, če si na bolniški več kot 3 mesece. Velja pa za državno upravo.

pa-pa Mina1

clock-img

13.04.2005, 22:11

clock-img

Leni72

pencil-img

138

Sem že spraševala v naši kadrovski, pa nič ne vejo. V bistvu so mi kadrovnice hotele pomagati, samo niso vedele na kateri zakon se zadeva nanaša.

clock-img

13.04.2005, 22:20

clock-img

ronja5

pencil-img

677

OJ!
V Splošni kolektivni pogodbi za gospodarstvo tega ni, razen če imate to v panožni pogodbi oz. v internih aktih. Za negospodarstvo pa omenjeno ziher drži.
Najbolje je, da vprašaš sindikalnega zaupnika.

clock-img

13.04.2005, 22:22

clock-img

Leni72

pencil-img

138

Hmmm .... a to pomoč dobijo samo člani sindikata?

clock-img

14.04.2005, 14:12

clock-img

ronja5

pencil-img

677

Ne, ne dobijo je samo člani sindikata. Ponekod pač imajo tako urejeno, da sindikat predlaga tiste, ki so upravičeni do pomoči. Sindikalni zaupnik bi moral vedeti kakšna je praksa oz. kaj ti dejansko pripada po zakonu, internih aktih,kolektivni pogodbi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem