writing-img

nakup PRAMETTE

clock-img

24.11.2004, 21:37

clock-img

Nina Nana

pencil-img

112

Videla sem, da je dosti zanimanja za voziček pramette, mi imamo rdečega in bomo naslednji mesec prestavili :miska: v večji avtosedež ter prodali primo viaggio avtosedež, ki je v kompletu z vozom.
Če je katera zainteresirana, lahko prodam ves komplet (voz, prevleko, senčnik, avtosedež s podstavkom) seveda vse v rdeče bež kombinaciji (75 000 SIT)!

Lp

clock-img

24.11.2004, 21:38

clock-img

Anonimen

NN, a zdaj že prodajaš? A ga niste ravno kupili?:zmeden:

clock-img

24.11.2004, 21:48

clock-img

Nina Nana

pencil-img

112

Ojla!

Jajčko je prerasla, pa bomo kupili nov sedež. Se mi zdi da bom laže prodala v kompletu z vozom, kot pa samo avtosedež. Potem pa lahko kupim Pliko P3 classico ali kaj podobnega. Sicer pa ga bomo seveda še imeli, ker mi je še vedno všeč.

Lp

clock-img

24.11.2004, 21:53

clock-img

Anonimen

Aha:) Komplicirano torej:)
lp,:fis:

BTW: zanč si govorila z mojim očijem po MSNju:)-(tista siolovga ne uporabljam več, ga ma oči v lsužbi, tko da ga lahko dol vržeš!)

clock-img

24.11.2004, 21:55

clock-img

Nina Nana

pencil-img

112

velja

Kako je kaj v šoli?
Vas fejst mučijo?

lp

clock-img

24.11.2004, 22:04

clock-img

Anonimen

O ja! In zanč smo kemijo pisal in sem se šele po testu spomnla, da bi lahko tebe vprašala...sem full razmišljala, pa se nism mogla spomnt:ups: Sem pa pol na konc hvalabogu pisala 3:)
lp,:fis:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem