writing-img

napenjanje in vetrovi ponoči

clock-img

20.09.2006, 14:16

clock-img

SAJA

pencil-img

93

mi bomo stari že 4 mesece,pa imamo ponoči težave z napenjanjem in vetrovi,tako da ga skoraj zbudi.Ali je kakšna pomoč proti tem,saj čez dan pije komarčkov čaj,ampak sigurno dvakrat ponoč ga napenja.

clock-img

20.09.2006, 15:16

clock-img

tulip

pencil-img

917

Tudi našega je to mučilo, tako da se je kar zbujal in je bilo slišat cele rafale iz posteljice..user posted image
Ne vem, bo minilo, medtem pa poskusi kakšne kapljice proti napenjanju, baje da pomaga, čeprav bistvene razlike nisem opazila. Mi komarčkovega čaja nismo prakticirali, se je samo dojil.

< Sporočilo je popravil tulip -- 20.9.2006 15:18:01 >

clock-img

20.09.2006, 16:41

clock-img

pomarančas

pencil-img

90

Tudi mi imamo še vedno probleme z napenjanjem in vetrovi, kar ga tudi večkrat zbudi (podnevi in ponoči)... ampak mi se dojimo in zgleda, da je kriva moja prehrana user posted image  
Drugače pa proti krčem in napenjanju pomaga šentjanževo olje - namažemo oziroma v smeri urinega kazalca masiramo trebušček.

clock-img

20.09.2006, 17:40

clock-img

SAJA

pencil-img

93

kje pa se dobi šentjanževo olje,pomarančas?

clock-img

20.09.2006, 19:34

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

našemu je pri napenjanju pomagal kuminov sirup (njam njam), ki ga kupiš v lekarni.

user posted image  

Kumina se dodaja hrani, ki bi lahko povzročila napenjanje. Jaz sem , ko še ni jedel goste hrane dudo nekajkrat na dan pomočila v sirup. Po 4. mesecu pa sem dala malo sirupa na žličko pred spanjem in nato večerni obrok. Preveč pa ne dajat, ker kumina zapira.

clock-img

20.09.2006, 19:47

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Šentjanževo olje dobiš v lekarni.

clock-img

20.09.2006, 20:20

clock-img

sonchica

pencil-img

423

nana 27 mi tudi uporablamo kuminin sirup -dudo mo noter namačem kar dostikrat na dan in malega nič ne zapira in vetrovi ga tudi ne mantrajo....   user posted image od otroka do otroka različno user posted image nas pa je zapiro komarčkov čaj in sem nato kupla kamilice in sedaj stem nimamo problemov.....

clock-img

20.09.2006, 20:45

clock-img

pomarančas

pencil-img

90

Me je že nana 27 prehitela... dobiš ga v lekarni, stane pa okrog 2500 sit.

clock-img

21.09.2006, 10:08

clock-img

SAJA

pencil-img

93

hvala za odgovore!bomo probal

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem