cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

naredila test

clock-img

24.06.2005, 09:59

clock-img

saša24

pencil-img

177

punce moje naj vam povem, da sem en dan prehitro naredila test in kot vedno spet v dvomih. delala sem test romed in ena črtica je zelo lepo vidna ena pa za čist komaj vidna. zdaj pa ne vem al je to nosečnost ali pa se rahlo vidi tut črtica kjub temu da ni nosečnosti...

js še vedno upam, da je nosečnost..

kaj ve mislite?

clock-img

24.06.2005, 10:17

clock-img

Anonimen

Torej sta bili dve črtici? Tudi če je ena slabo vidna, mislim, da se jo bo čez nekaj dni že zelo lepo videlo. Mislim, da je to to. Bom držala pestke. :miska::miska::miska::miska: :bravo::bravo:

Meni pa še vedno samo eno črtico naredi, druge ni na spregled. Čakam na M., pa tudi te ni na spregled :((:((:((.

clock-img

24.06.2005, 12:08

clock-img

LANA37

pencil-img

90

Pozdravljena!
Ko sem jaz delala Romed test, je obakrat bila samo ena črtica in nisem bila noseča. Če je druga manj izrazita, gre verjetno za začetek nosečnosti, ko še ni veliko hormona in zato je črtica bolj svetla. Če sta vidni dve, si verjetno noseča.

clock-img

24.06.2005, 21:25

clock-img

aljča

pencil-img

855

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:držim pestke, da bo 100%črtica:roza::modri::sloncek::roza::modri::sloncek::roza::modri::sloncek:.
Alja:metulj::metulj:

clock-img

25.06.2005, 11:13

clock-img

Kornelija

pencil-img

204

:bravo::bravo::bravo: mislim, da si nova nosečka!
Že LANA37 ti je napisala, da če je v začetku malo hormonov je druga črtica slabo vidna, res je najboljše da test ponoviš čez nekaj dni in nam sporočiš veselo novico...za drugič:miska::miska::miska::miska::miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem