writing-img

naročanje čez Neckermann - za dojenčke

clock-img

28.11.2005, 22:12

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Kakšne imate izkušnje??? Nekaj sem gledala, pa ne vem no. Ne zaupam jaz kataloški prodaji...

clock-img

28.11.2005, 22:18

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Bobek, komot jim lahko zaupaš! Res imajo dobro zrihtano to prodajo!!! Meni (oz. Neji) je sestra kupila 2 pajacka pri Neckermannu in ti povem, da sta izredno kvalitetna!!! Jaz pa sem kupila most z igračami in je ful dober in tudi kvaliteten.
Mi že več let naročamo pri njih oblačila tudi za nas, odrasle in sem vedno zadovoljna, če ti pa kaj ne ustreza, pa lahko pošlješ nazaj (pošiljanje je brezplačno) in ti vrnejo denar ali pa si izbereš kako drugo stvar!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

29.11.2005, 08:43

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Jaz tudi veliko naročam preko njih, samo pohvalno user posted image

clock-img

29.11.2005, 08:47

clock-img

zoya24

pencil-img

767

Jaz tudi veliko naročam pri njih, pa sem bila tudi vedno zadovoljna, če mi kaj ni bilo všeč, sem poslala nazaj. 

clock-img

29.11.2005, 08:48

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Vse kar sem kupila preko neckermanna in quelleta moram samo pohvalit. Izredna kvaliteta in vrneš lahko če ti ne paše. Naroči ne bo ti žal, no meni ponavadi ni, ker niso take cote da bi se kar razvlejkle in zbarvale.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem