writing-img

nastavitve na fb

clock-img

09.04.2012, 15:46

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

pri fb imam v nastavitve urejene tako, da imam skrit profil tako, da me po imenu in priimku ne najde nbi rada spremenila nastavitve, vendar nevem kako. nimam še časovnice.
bi pa tako, da lahoko sliko profila torej imeter priimek najde vsak, dodam pa le tistega ki ga poznam!

clock-img

09.04.2012, 17:16

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

pa kaj res nobena ne zna?

clock-img

09.04.2012, 20:45

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

- Pojdi na zgornji desni kot, na puščico zraven domov,
- odpre se roleta,
- izberi nastavitev zasebnosti,
- nato kako se povezati (klikni-uredi nastavitve na desni ob napisu) in izberi
- drugo opcijo - who can send you friend requests? (možnost izbire vsi ali prijatelji mojih prijateljev)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

09.04.2012, 21:13

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

ja, samo jaz nebi rada slik in vsega delila z komerkoli! rada bi, da me (ko me želi kdo poiskat) najdejo, ko vtipkajo moje ime in da vidi samo prikazano sliko ter nič drugega, razen če ga jaz dodam ko zaprosi za prijateljstvo.

clock-img

10.04.2012, 20:34

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

ja to si pa na slikah nastaviš, kdo želiš da jih vidi...

- na profilu na levi strani pod svojo naslovno sliko klikni slike
- potem klikni fotografije ( na sivem obarvanem okvirčku kjer piše tvoje slike- prokaži vse
- odprejo se ikone z tvojimi albumi...
- in za vsakega posebej lahko določiš kdo ga vidi (spodaj pri vsakem imenu albuma je na desni gumbek kjer lahko izbiraš med : javno, samo jaz, prijatelji, po meri - kjer sama poimensko dodajaš kdo vidi )

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

11.04.2012, 08:38

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Klikneš na puščico zraven izbire Doma potem pa tam v meniju izbereš Kako se povezati - Uredi nastavitve in imaš tam noter kdo te lahko najde pri vseh ostalih stvareh pa si nastaviš da lahko vidijo samo prijatelji.

clock-img

11.04.2012, 20:32

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Klikneš na puščico zraven izbire Doma potem pa tam v meniju izbereš Kako se povezati - Uredi nastavitve in imaš tam noter kdo te lahko najde pri vseh ostalih stvareh pa si nastaviš da lahko vidijo samo prijatelji.

enako sem ji predlagala jaz.... samo ona je mislila da tud slik ne vidi vsak, razen tisti ki ga sama doda za prijatelja- tud to sem ji predlagala da si uredi na slikah vidnost albumov. Nevem če ji je uspelo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem