writing-img

nasvet..

clock-img

17.04.2008, 21:25

clock-img

tinči25

pencil-img

45

z možem delava že od oktobra na še enemu user posted image  ampak do sedaj brez uspeha, zdaj pa me nekaj zanima, zadnjouser posted image sem imela 30.3.2008 naslednjo jo pričakujem 26.4.2008 ker so seveda točne kot ura, ovulacijo sem že imela, sedaj imam pa takšen rozast - rjav izcedek že dva dni pa me zanima kaj menite ve pupe, če ima kakšna kakšne izkušnje.... hvala za pomoč!!!user posted image

clock-img

17.04.2008, 21:29

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image Oprosti, ampak najprej sem pomislila, da ti pa nisi prebrala temo "strpnost".

Kar se pa izcedkov tiče, pa lahko so kakšne hormonske motnje, cista,... Za napovedovat ali si noseča sli nisi je pa precej prezgodaj. Srečno!

clock-img

17.04.2008, 22:43

clock-img

rija

pencil-img

15589

hir vi go agen user posted image

danes je 17.04.2008user posted image

...vox populi...

clock-img

17.04.2008, 22:50

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Neee, rija, sej se ne konča; a je možno, da sem noseča?user posted image
Jaz sem tud najprej mislila, da je kej tazga.
Punca ma izcedek, to je drugač.

Tinči, lahko da so hormonske motnje, al pa da je vgnezditvena krvavitev: A si ziher, da je O že bila, kaj pa če maš O, tud takrat je lahko tak izcedek. Če se bo še vlekel kakšen dan pa najbolš da G pokličeš. Mi lahko sam ugibamo tukej.

clock-img

17.04.2008, 22:58

clock-img

rija

pencil-img

15589

mijavček, beri med vrsticami....user posted image

sicer se vprašanja o izcedkih, zdravju in podobnem postavljajo na forum Naše zdravje user posted image

...vox populi...

clock-img

18.04.2008, 08:46

clock-img

tinči25

pencil-img

45

rija: glede na to da delava na otroku mislim da je tudi ta foum vredu, če te pa moti pa ni ne odgovarjaj.....pre 3 leti ko sem prvič zanosila sem imela podobne izkušnje...user posted image  

7.11.2005 se je rodil moj sonček TAJ

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem