IZVIRNO SPOROČILO: birdy
njegovi punci pa jest nebi težila,ker nima nč zraven.
Ne mislim, da bi ji težila. Ona res nima nič zraven
Povedala bi ji kakšen je, pa osramotila bi ga pred njo, ta kej podobnega... Če seveda tak človek ma punco, k je tka baraba
Birdy ... ne pomaga. Moj bivši ima že drugo partnerico. In nje čisto nič ne moti, da je pokrita z mojim kovtrom, mojo posteljnino (sva dobila za poročno darilo), shranjuje živila v moju posodi (ki sem jo jaz osebno dobila za darilo od mojih staršev, Tupperweare), sedi na moji sedežni (meni dala teta in stric), mojih stolih (meni dala teta in stric), bere kuhinjske knjige, ki so last moje mame (celo piše na njih čigave so), na novoletno jelko obeša moje kugljice (meni jih je podarila mami oziroma posodila), kadar briše prah z omar premika moje spominke (glasbeno skrinjico, razne figurice, ...).
Namesto tega - ona mene gleda grdo in me gleda zviška. Pa ji nisem naredila nič slabega. Samo njega sem pustila. Res pa je - da ne vem kakšne zgodbice ji je natvezil. O meni se ne govori najlepše ... in ona bo prej vrjela njemu ... kot meni. To je dejstvo.
Ampak jaz se ne obremenjujem več - vse se mu bo nekoč vrnilo. Kaj pa jaz vem - mogoče se mu pa že.